2777
2789
عنوان

قابل توجه مازندرانی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 28 پست
چقدر حیف واقعاشمال با اون طبیعت بی نظیرش چرا باید انقدر کثیف باشهاین الان وسط شهره؟ مردم اعتراض نمیک ...

بله میدون اصلی شهر هست

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل پاک که داری برات شهر پاک هم ارزو میکنم

ممنون از انرژی مثبت و دعای خوبت عزیزم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
اهالی خودشون میریزن این آشغالهارو،سه روزه یه خونه نزدیک خونمون خراب کردن حالا مردم تو این سه روز انق ...

حیف این طبیعت ک واسشون عادیه برعکس ک برا من نعمت بزرگیه 

مرلین هستم از نوع مورنو🫶🏻 👩🏼نه مونرو🙌🏻

حیف این طبیعت ک واسشون عادیه برعکس ک برا من نعمت بزرگیه

منظور من از زدن این تاپیک این بود که بگم والا مردم خودشون رعایت نمیکنن ولی از مسافرها شاکی هستن

منظور من از زدن این تاپیک این بود که بگم والا مردم خودشون رعایت نمیکنن ولی از مسافرها شاکی هستن

اره ولی من هر شهری رفتم تمیز بوده الان واسم عجیبه چرا اینکارو با شهر خودشون کردن

آخرشم بهمون فحش میدن😅

من ترکم ولی عاشق شمالم 🤤🤤انقد ک عاشق شمالم شهر خودمو دوس ندارم

دیگه ذات شون در همین حده دیگه عزیزم نمک بخورن نمکدون بشکونن

اره ولی من هر شهری رفتم تمیز بوده الان واسم عجیبه چرا اینکارو با شهر خودشون کردن

خیلی غصه میخورم اصلا عادت به همچین چیزی نداشتم واقعا زجر میکشم

خیلی غصه میخورم اصلا عادت به همچین چیزی نداشتم واقعا زجر میکشم

دم عید بوده همه غافل شدن بعدش درست میشه حتما

شایدم پول ب شهرداری ندادن اینام جمع نکردن

دم عید بوده همه غافل شدن بعدش درست میشه حتماشایدم پول ب شهرداری ندادن اینام جمع نکردن

نه والا چند ماهه اینجام همینطوره،حالا انشالله بهتر بشه

من ترکم ولی عاشق شمالم 🤤🤤انقد ک عاشق شمالم شهر خودمو دوس ندارمدیگه ذات شون در همین حده دیگه عزیزم ...

عزیزدلممم فداتشم 😍😍😍منم عاشق ترکا هستم طرفای ترکمن و اونجاها رفتم خیلی آدمای خوب و باصفایی هستین 

نمیدوتم شایدم موقع عیده اینجوریه آخه شهرمون دیگ انقدرام ک کثیف نیس ما اونقدرام بیفرهنگ نیستیم 😅