بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
امشب تو مراسم یه داستانی گفت از مردی که شب قدر نتونست مناجات بکنه خوابش برده بود یا چنین چیزی بعد رفته بود پیش یکی از ائمه و گفته بود آقا شب قدرم خیلی بدون توشه و فایده گذشت حضرت گفته بود نه اینقدرا هم نبود آبی که خوردی و گفتی یا حسین همین کفایت میکنه
نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
چند سال شب قدر دعا نمیخونم .چون تغییر سرنوشت از پس من برنمیاد .خدا نوشته من نمیتونم پاک کنم .البته ا ...
به قول خودتون نظر شما کاملا محترمه ولی من در این باب یه چیزی شنیدم از دکتر قمشه ای که مفسر و پژوهشگر قران بودن...میگفتن وقتی شما دعا میکنی نگو دعای من اثر نداره سرنوشت من نوشته شده و تغییر نمیکنه این دعای شما میره در ازلیت...میره قبل خلقت و نوشته شدنه سرنوشتت...حالا ایشون اینو به زبون ساده واسه ادمای امثال من گفتن ولی برام جالب بود گفتم شاید واسه شمام اگر ابهامی هست رو رفع کنه