2777
2789
عنوان

اینستا شوهرم

611 بازدید | 38 پست

سه روز پیش رفتم تو اینستا شوهرم و دیدم با یه خانومی چت کرده و گفتش دورت بگردم دردت بجونم.شب ساعت ۳ شب که اومد خونه اب خورد و لباساش و عوض کرد و گفت جته رنگت زرده گفتمش نه دلم پیچ میره درصورتی که از اعصبانیت شدید بود .هی خاستم به روش نیارم صبر کنم بینم چی میشه ادامه چتاشون .مثلا سیاست داشته باشم ولی هی گفت عزیزم چته عشقم چته .یهو عصبانی شدم و حمله کردم بهش  من میزدم و اون دستامو میگرفت و من فوشش میدادم  طرفا ۴بودگفتمش رفتم تو اینستا و چتات رو دیدم زد زیرش منم عکس رو نشونش دادم و سکوت کرد هرجی فوش میدادم هیچی نمیگفت فقط میگفت مکه چه کردم.گفتمش من زیر عکست پیام دادم بهم گفتی فدات بعد به اون گفتی دردت به جونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا طرفا ۵ من تو خونه دادو بیداد کردم بهش گفتم تو که لشق اینی با دخترای سانتان مانتان حرف بزنی خیلی گوه میخوری به من میگی بدحجاب نباش یا کوتاه نپوش خوب بزار منم راحت بپوشم تو نگا زن خودت کن نه زن بقیه

مگه چه کردم چیه 

اگه از نظرش چت کردن خیانت نیست بگو مام شروع کنیم اه عصایم بهم ریخت

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
مگه چه کردم چیه اگه از نظرش چت کردن خیانت نیست بگو مام شروع کنیم اه عصایم بهم ریخت

همسر منم میگفت مگه چیکار کردم مگه روش منو دیدی 😔😔💔💔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

باش گفتم من التماس نمیکنم که نه بمون نه نکن.برو باهرکی دوس داری باش ولی توافق کنیم بچه هام بزرگتر بشن حدا بشیم و دیگه هییییچچچچچ انتظاری از من توی این تونه نداشته باشن .میگفت خفه مگه من ازت جدا میشم.گفتمش تو خفه شو حالم ازت بهم میخوره .گفت بیا پیشم دراز بکش جدا نکن جات  گفتمش شاید جنازمو بغل کنی دیگه