2777
2789
عنوان

اینستا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 38 پست
همسر منم میگفت مگه چیکار کردم مگه روش منو دیدی 😔😔💔💔

بگردم برات 

چه ادمایی وجود دارن 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باش گفتم من التماس نمیکنم که نه بمون نه نکن.برو باهرکی دوس داری باش ولی توافق کنیم بچه هام بزرگتر بش ...

دلمممم خنک شد شیر مادر حلالت 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

توضیحی هم داشت برای این هنری که به خرج داده؟!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

دیگه بروش اوردی خوب کردی بفهمه ساده نیستی حواست هست ب همه چی 

ولی ناراحت نشو این حرفا الکیه اصل اولویت خودتی ک میگه کوتاه نپوش میترسه بقیه مردا هم زن خودشو دید بزنن

دات مردا هولی هست حالا درصد بالا پایین داره مطمعن باش اون دردت ب جونم اندازه فدات خشک خالی اعتبار نداره 😂 ی چی گفته فیلم اومده ک اون طرف مثلا خر بشه 

کاش همه زنای دنیا بفهمن مردی ک زن داره به بقیه زنای دیگه ب چشم یکبار مصرف نگاه میکنه دیگه نه مردی هوا برش میداره هولی کنه ن زنی مسیرو کج میره خودش بدنام بشه 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿

هعییییییییی خدااااااااا

فقط 43 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

امشب زنگش زدم که فردا بریم درخواست طلاق توافقی بدیم   گفت بسه مکا دیوانم خودت برو.گفتم باشه من میرم پر نده باز میکنم ولی فعلا حدا نمیشیم فقط میخام درخواست داده بشه و قطع کرد.یه ساعت نشده اومد خونه گفت بسه من دلت رو شکستم ولی بسه تمومش کن..گفتمش من تمام صدم رو برات گذاشتم من   بچه داری کمم از پوشک بگیرم بچه رو که تو به کسی دیگه بگی دورت بگردم، 

باش گفتم من التماس نمیکنم که نه بمون نه نکن.برو باهرکی دوس داری باش ولی توافق کنیم بچه هام بزرگتر بش ...

چقد هوله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

دیگه بروش اوردی خوب کردی بفهمه ساده نیستی حواست هست ب همه چی ولی ناراحت نشو این حرفا الکیه اصل اولوی ...

چقدر حرف هاتون عجیبه😐

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
امشب زنگش زدم که فردا بریم درخواست طلاق توافقی بدیم گفت بسه مکا دیوانم خودت برو.گفتم باشه من میرم ...

🥺🥺🥺🥺 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلمممم خنک شد شیر مادر حلالت

یه دوماه پیش نرتب به شوخی میگفت خانوادت بگو خرجت بدن من دیگه نتونستم تحمل کنم گفتمش توام وقتی دلت خاست بر پیش مادرت .کلی دعوا کرد بخاطر این حرفم ولی تا یاد بگیره به مک نگه خانوادت خرجت رو بدن

یه دوماه پیش نرتب به شوخی میگفت خانوادت بگو خرجت بدن من دیگه نتونستم تحمل کنم گفتمش توام وقتی دلت خا ...

چه بی غیرت 

این کیه دیگه ندید بدم اومده ازش