2777
2789

من باردارم نمیتونم برم هم استراحت مطلقم هم هیچ شرایطی برا عروسی رفتن ندارم 

از طرفی اصلا میترسم تا نصف شب تنها بمونم 

واقعا عروسی همکار انقدر واجبه ادم زن باردار تنها بزاره بره 

کلا ب قدری عاشق عروسی و مهمونیه بر عکس من که دعوت بشه کسی جلو دارش نیست دیگ حتما باید بره با اینکه اصلا مسیرشم با ما جور در نمیاد خارج شهره 

طبیعیه مردای دیگم تنهایی میرن عروسی و مهمونی ؟ 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا فامیل نزدیک که نیس بره و زود برگرده

هرچیم بخواد زود برگرده دیگ چون ۱ ساعت فاصلس میشه ۱۲ ۱

عنوانتو عجله ای خوندم فکر کردم نوشتی تنهایی میخواد عروسی بگیره گفتم وا چجوری بدون عروس اخه😂😂

🤣جالبه ک اینکارم میخواست بکنه قبلا من مواففق عروسی نبودم اون بود گفتم بدون عروس بگیر 😅

من ن باردار بودم ن استراحت مطلق ولی شوهرم عروسی همکارشو تنهایی رفت .چون من هیچکدوم خانوما رو نمیشناختم و راحت نبودم .شوهرمم نمیشد نره چون همکارن و تویه محیط نمیشه ک کلا قطع ارتباطات کرد ی جاهاییم اینجوری هس .یکی از اقوام بیاد پیشادن تنها نباشین

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

من ن باردار بودم ن استراحت مطلق ولی شوهرم عروسی همکارشو تنهایی رفت .چون من هیچکدوم خانوما رو نمیشناخ ...

از شانسم خانوادمم دارن میرن سفر وگرنه میرفتم اونجا خوب بود

اره من ک اگر حالمم خوب بود نمیرفتم کلا نه تنها از عروسی خوشم نمیاد ب قول شما نمیشناختم کسیو 

از شانسم خانوادمم دارن میرن سفر وگرنه میرفتم اونجا خوب بوداره من ک اگر حالمم خوب بود نمیرفتم کلا نه ...

عیب نداره دیگه یه شبه خودتو مشغول کن میگذره .میتونه سریعتر برگرده شوهرت کل مراسمو ک نمیخواد بمونه

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

عادیه که بخواد بره عروسی همکارش

بالاخره تو یه محیط کار میکنن و دوستی ای باهم دارن

شماهم با دو سه ساعت تنها موندن مشکلی براتون پیش نمیاد

پس فردا روز اگه شماهم بخواید خانمانه با چندتا از دوستای قدیم تون برید بیرون شوهرتون باید بگه چرا منو تو خونه سه ساعت تنها میزاره میره با دوستاش بیرون

به نظرم زن و مرد حداقل دو بار در ماه اگه تکی تو جمعای دوستانه خودشون شرکت کنن و این حق رو برای هم قائل بشن روابط قشنگتری خواهند داشت

چُم چی بگم🤷