2777
2789
عنوان

اینستا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین عزیزم خوب جوابشو دادی دلم خنک شد 👍

فقط اینکه همون شب نشستم رو مبل و پیاما رو دوباره میخوندم و عصبی شدم با حیغ خف شده گفتم وااااییی به من گفت فدات به اون گفت دردت بجونم و گوشیمو محکم زدم زمین کنار خودم و گوشی محکم خورد به پام و انگشت کوچیکه پام ترک برداشت.حیغام خفه شده بود چون بچه هام خواب بودن

بمیرم برات

منم عصر رفتم تو پیج زنه بینم کیه دیدم به یکی گفته پسرعمو منم به اون اقا پیام دادم و گفتم که چی بوده .اونم گفت اون خانوم متاهله و من باهاش حرف میزنم  .گفتم فقط بگیدش تو زنی و چطور دلت میاد با مرد متاهل حرف بزنی  وقتی خودت هم متاهل هستی

منم عصر رفتم تو پیج زنه بینم کیه دیدم به یکی گفته پسرعمو منم به اون اقا پیام دادم و گفتم که چی بوده ...

چقدر آمار خیانت رفته بالا 

واقعا باید خجالت بکشن

به حساب  شوهرت برس

چقدر آمار خیانت رفته بالا واقعا باید خجالت بکشنبه حساب شوهرت برس

باهاش سردم از همون روزهم به شدت مریض شده و یرکار نرفته امروز دیگه بهتر شده ولی ایقد باهاش سردم که نگو.متنفرم ازش

چقدر آمار خیانت رفته بالا واقعا باید خجالت بکشنبه حساب شوهرت برس

تمام زندگیم نابود شده دوس دارم بزارمش برم بخاطر بچه هام سکوت کردم ولی منتطرم تا بیاد سمتم و مستقیم بگمش هیچ انتظاری از من نداشته باش.بخدا وقتی چیزی میده دستم چندشم میشه ازش.هیچ اعتمادی بهش ندارم