2777
2789
عنوان

دلشکسته ام التماس دعا خدایا یعنی میشه ازمایش اشتباه شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 98 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام جواب ازمایش منفی بود ،جلو در ازمایشگاه به امام رضا متوصل شدم گفتم امیدم رو ناامید نکن خدارو شک ...

چقدر برات خوشحال شدم الهی هزار مرتبه شکر 

انشالله که آزمایش بعدیش هم منفی باشه 

از خدا میخوام که دختر گلت همیشه سلامت وعاقبت بخیر باشه انشالله 🤲

سلام جواب ازمایش منفی بود ،جلو در ازمایشگاه به امام رضا متوصل شدم گفتم امیدم رو ناامید نکن خدارو شک ...

انشالله خیره و خیلی زود میایین و خوشحال تر از همیشه انشالله دخترت با نوه ش بیاد خونه تون

یوگی ام ولی دوستام دیگه نیستن

سلام عزیزم جواب ازمایش منفی بود ،جلو در ازمایشگاه به امام رضا متوصل شدم گفتم امیدم رو ناامید نکن خد ...

الهیییی شکرت😍

حتماً خیره ان شاالله 

خیییلی خوشحال شدم واقعاً 

منم متاسفانه همچین شخصیتی دارم،برا کوچکترین کاری بیشترین استرس رو به خودم وارد میکنم

حالا که دکتر گفته تکرار کنین اما ان شاالله هیچی نیست 

بی خبرم نذارین

الهیییی شکرت😍حتماً خیره ان شاالله خیییلی خوشحال شدم واقعاً منم متاسفانه همچین شخصیتی دارم،برا کوچکت ...

من تجربه ای رو تجربه کردم و اون بیخیالیه هرچی نسبت به موضوعی واکنش کمتری نشون بدین

ماجرا راحت تر قابل حله

البته خیلی تمرین می خواد

من تجربه ای رو تجربه کردم و اون بیخیالیه هرچی نسبت به موضوعی واکنش کمتری نشون بدینماجرا راحت تر قابل ...

قطعا همینطوره

بااااید توکل داشت،باید به خود خدا سپرد همه چیزو

اما من متأسفانه..‌‌.

گاهی همسرم می گن شما خیلی جون عزیزی،و کم توکل 😅

قطعا همینطورهبااااید توکل داشت،باید به خود خدا سپرد همه چیزواما من متأسفانه..‌‌.گاهی همسرم می گن شما ...

خوب جون عزیزی رو همه دارن

واسه همینه که موقع تصادف همه مون تپش قلب می گیریم

غریزیه

ولی خوب باز به نظرم در هر مسئله ای علاوه بر توکل و دعا و فلان و پیگیری

یه حس برام مهم نیستی هم خیلی کمک می کنه🤣

قربونت برم وظیفمه من

خوشحالم کردی بخداااااا 

همیشه خوشحال باشی انشالله

چشم‌دعا میکنم بازم خبر بده خیالم راحت شه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂