خودم نه اول اینکه هر خانواده آتیش روشن میکنن کلی دود میره تو هوا فکر کن کل ایران چقدر هواش آلوده میشه با بمب و ترقه ها و فشفشه ها همشونم مواد مضر وارد محیط میکنن ترسیدن از صداشونم به کنار میدونین چقدر باعث گرم شدن هوا میشه این کارا؟آسیب به لایه اوزون اینا همه خیلی ناراحت میکنه من ولی آیا با اینا تموم میشه؟هرسال چند صد نفر میسوزه بدنشون و تا آخر عمرشون پشیمون میشن باید فرهنگ سازی بشه من به خانوادم هر چقدر گفتم قبول نکردن واقعا خیلی ناراحت شدم متاسفم بخاطر افکار به درد نخورمون ماهی عید که دیگه نگم طفلک ماهی هارو زندانی میکنیم و لیتر لیتر آب هدر میدیم تا نگهشون داریم واقعا چرا اینطوری میکنن آدما؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سبزه عید هم میگن خیلی اب میبره ما نارنج کاشته شده تو گلدون گرفتیم
بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه 💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست
اگه خوشحال میشی ما ترقه نترکونیدم و ماهی هم نگرفتیم 🥴
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
الان دیگه مثل قبل طبق رسوم و اونجوری که باید چهارشنبه سوری و جشن نمیگیرن،بعضیا چهارشنبه سوری رو با جنگ اشتباه گرفتن متاسفانه اگه رعایت حال همه ی جاندارا و طبیعیتو میکردن خیلی خوب میشد