سلام دوستان خیلی دلم گرفته کسیو ندارم باهاش دردودل کنم و کسیو ندارم مشاوره بده. من. ۳۲سالمه یه دختر دارم و۱۳ساله ازدواج کردم. از کودکی مورد شکنجه های لفظی. و جسمی پدرم قرار گرفتم. و همیشه با مادرم دعوا میکردن مامانم قهر میکرد میرفت. و من بین اونها به خیلی از مشکلات ناراحتی روحی دچار شدم خیلی وقت ها میخواستم خودمو بکشم تا راحت شم تا اینکه با اولین خواستگار. از اون خونه. رفتم. انگار. شبیه فرار کردن می موند برام بعد پدرم با شوهرم و من درافتاد. سر هر فرصت میخواست منو به دادگاه بکشونه واز شوهرم طلاق بگیرم منم سر دامش نیوفتادم میرفتم خونشون منو کتک میزد. و سر ظهری منو پرت میکرد بیرون و تا اینکه نرفتم دیگه خونشون. ولی مریض میشن هی زنگ میزنم بیا به ما برس. مادرم قلبش مریضه هی به من زنگ زدن منم از دلم نیومد رفتم. الآنم برادرم کارای پدرمو میکنه یهویی بدون اینکه من چیزی گفته باشم یا چیزی بشه پیام های ناجور میزنه. فحش میده. پدر مادرم طرف اونو میگیرن در واقع کلا همشون عصبین. وقتی هم. با پیام های که میفرسته نمیرم خونشون خوشحال میشه. دوستان. چکار کنم من با اینجور خانواده. موندم کمکم کنید 🙏🌹 فقط دوستان من دلم به مامانم میسوزه میگم تو اون خونه عمرشو گذاشته و با اخلاق پدرم خودشو سوزونده. میگم. حد تماس باهاش باشم. زنگ میزنه. هی میگه چرا. فلان رفتی برادرتو به اینو اون. بد گفتی. اون برادرته و فلان دیگه سر خاک من نیا نمیدونم هیچ وقت. نیا در واقع برادرم ذهن پدر مادرم و شسته. خیلی. حسودیه منو میکنه. منم هی به مامانم میگم اشتباهات اونو نادیده میگیره میگه جوانه و فلان واقعیت و نمیبینن الان مادر ننه تحمل میکنه کسی بیاد عروس اینا بشه تحمل نمیکنه. فقط ناراحت اینم. مامانم هم قاطیه این دوتا مرتیکه شده هم پدرم. الآنم برادرم جای پدرمو گرفته بد دهنه فحش ناموسی میده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قشنگ معلومه یه بچه وابسته با طرز فکر قدیمی و یقین این هستین که والدین شکنجه گر و روانی و بیمار و مریض که اینقدر بهتون آسیب و تروما زدن مقدس اند و به درک که مادرتون سوخته میخواست بچه نیاره و اینکه معلومه بین جنسین پسر و دختر فرق میذاره و اینکه تقصیر خودتونه که میرین کمک قدرشناس ها و ناسپاس ها تقصیر وابستگی شماست ...
🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••