2777
2789
پس خودم چی

فقط خدا میتونه کمکت کنه

من امسال یکی از بدترین سال های عمرم بود

هرچیز بدی که بگی رو من تجربه کردم

مث تو به خودکشی هم فک کرده بودم

ولی  به گناهش ک فک میکردم بیشتر داغون میشدم

نمیدونم ولی انقدر با خدا حرف زدم ک الان تقریبا ۱۵ روزی میشه ک واقعا احساس میکنم خدا داره زندگیمو برمیگردونه به حالتی که من دوست دارم...اتگار صدامو شنیده ..توکلت ب خدا باشه...بذون که اون میتونه اون ناممکنه زندگیت رو برات ممکن کنه

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

فقط خدا میتونه کمکت کنهمن امسال یکی از بدترین سال های عمرم بودهرچیز بدی که بگی رو من تجربه کردممث تو ...

دیگه کمکی ازش نمی‌خوام منم بدترین سالم بود کاش تموم بشه خستم خیلی خسته خسته از درد خسته از زنده بودن 

دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه کمکی ازش نمی‌خوام منم بدترین سالم بود کاش تموم بشه خستم خیلی خسته خسته از درد خسته از زنده بودن

ولی امیدتو ازش نکن

من چن بار همینکارو کردم جوری که رو کردم بهش و گفتم دیگه صدات نمیکنم ولی بعدا پشیمون شدم

یکم با خدا باش شاید درست شد

دعا کن برام که اون موضوع حقیقت داشته باشه و زنذگیم ارامش پیدا کنه

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

هیچی هیچی خسته شدم

چشم باز کردم دیدم هجده ساله شدم. با چیری به اسم کنکور مواجه ام

رفتم تو جامعه دیدم باید حواسم خیلی جمع باشه و الا کلاه گشادی سرم میره

رفیق پیدا کردم ( البته دختر) دیدم همونم دنبال منفعت خودشه تا خود واقعی تا نشون بدی و باب میلشون نباشی سریع پرتت میکنن از زندگیشون بیرون 

هییییی خدایا خودت کمک کن

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

ولی امیدتو ازش نکنمن چن بار همینکارو کردم جوری که رو کردم بهش و گفتم دیگه صدات نمیکنم ولی بعدا پشیمو ...

آبجی نگاه تاپیکام کنی میفهمی چرا خدارو نمی‌خوام دیگه

چشم باز کردم دیدم هجده ساله شدم. با چیری به اسم کنکور مواجه امرفتم تو جامعه دیدم باید حواسم خیلی جمع ...

همه الان دنبال منفعت خودشونن منفعت نداشته باشی میزارنت کنار حتی خانوادت دوست که جای خودشو داره قوی ادامه بده مراقب جامعه ی خراب باش گلم

عزیزدلم هیچوقت اینجوری نگو خدا از همه عالم برای انسان مهمترع

متاسفم برات

خیلی ناراحت شدم واقعا😓انشاللع که بهتر میشی

همه الان دنبال منفعت خودشونن منفعت نداشته باشی میزارنت کنار حتی خانوادت دوست که جای خودشو داره قوی ا ...

چشم

خوشحالم هنوز آدمایی با قلبای مهربونی همچون تو ، تو این دنیا وجود دارن

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

نمی‌بینه آخه تاکی ن می‌بره نه خوب می‌کنه توی برزخ رهاکردم

بمیرم برات،ایشالا هرچه زودتر بهتر میشی و ب معجزه خدا پی میبری

ببخش که باعث ناراحتیت شدم معذرت می‌خوام 🥺😔

نه عزیزم این چه حرفی 

ت