2777
2789
خیلی داغونم خیلی

الاهیی عزیزمممم ، همه آدما تو زندگیشون مشکل دارن ولی نباید کم بیاری تو الان نارحتی خبر نداری ولی تو آیندت پر اتفاق های قشنگه همیشه که اینطوری نمیمونه منم یه دوران تو زندگیم افسرده و نارحت بودم حتی خودکشی کردم ولی نمردم 😪هرکسی تو زندگیش معجزه داره دیدی میگن حال دوران دائما یکسان نباشد غم مخور

عزیزمی قشنگم ایشالله بهترین ها برات اتفاق بیوفته گلم

ممنونم

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدانکنه جونم.چی بگم آبجی که دلم پره از خدا😔🥺

عزیزدلم...هرچقدرم بگم نمیتونم ذره ای دردی که کشیدی رو درک کنم ولی مطمئن باش که خدا همه کاراشو با برنلمه انجام میده

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

منی که الان دارم اینجوری درمورد خدا حرف میزنم خودم یروزی از خدا گله هایی داشتم ولی میگم این ۱۵ روز خدا بدجور برام معجزه کرده 

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

الاهیی عزیزمممم ، همه آدما تو زندگیشون مشکل دارن ولی نباید کم بیاری تو الان نارحتی خبر نداری ولی تو ...

آره میدونم گل همه دارن اما من تو این سنم اینجوری نباید میشد 

والا حال دوران من ثابت رو غم مونده فقط😔🖤

دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺
منی که الان دارم اینجوری درمورد خدا حرف میزنم خودم یروزی از خدا گله هایی داشتم ولی میگم این ۱۵ روز خ ...

یه ساله ازش معجزه خواستم نداد تازه بدتر شد

آره میدونم گل همه دارن اما من تو این سنم اینجوری نباید میشد والا حال دوران من ثابت رو غم مونده فقط😔 ...

عزیزم...😓

یه ساله ازش معجزه خواستم نداد تازه بدتر شد

انشاللع که بهتر میشی...

عزیزدلم...هرچقدرم بگم نمیتونم ذره ای دردی که کشیدی رو درک کنم ولی مطمئن باش که خدا همه کاراشو با برن ...

از یه جای ب بعد اعتقادی نمی‌مونه برای آدم نمیتونم درک کنم نمیتونم قبول کنم 😔

از یه جای ب بعد اعتقادی نمی‌مونه برای آدم نمیتونم درک کنم نمیتونم قبول کنم 😔

دقیقا...وقتی هرچقدر میخوای و چیزی نمیشه دیگ واثعا ادم احساس میکنه ک خدایی وجود نداره...

دقیقا...وقتی هرچقدر میخوای و چیزی نمیشه دیگ واثعا ادم احساس میکنه ک خدایی وجود نداره...

دقیقا الان همون حالتم و واقعا دیگه نمی‌خوام خوب شدن رو فقط می‌خوام تموم کنه ک حداقل خودم گناهی مرتکب نشم واقعا کم اوردم

آره میدونم گل همه دارن اما من تو این سنم اینجوری نباید میشد والا حال دوران من ثابت رو غم مونده فقط😔 ...

همه همینو میگن که نباید تو این سن اینجوری میشد یا من جوونی نکردم و اینا ولی مهم اینکه این روزا خیلییی قویت میکنه مطمئا باش خیلی زود حالت بهتر میشه اینجوری که نمیمونه روزای خوش توام میاد فقط قوی باش و صبر کن کم نیار عزیزم