2777
2789
عنوان

بخاطر اینا میخام با رلم کات کنم

97 بازدید | 11 پست

من و یه پسری الان یک سالو و یه ماهه که تو مجازی باهمیم و

خیلی پسر خوبیه ولی بعضی رفتاراش خیلی اذیتم میکنه طوری شده که همش گریه میکنم بخاطر بعضی اخلاق و رفتار و کاراش .

از طرفی هم پیشرفت کردن و موفقیت برام خیلییی مهمه مثلا الان چند روزه که باهم دعوا کردیم و من کلا رفتم از مجازی و از اون روز تصمیم گرفتم درسام رو فشرده بخونم و سه چهار روز رو خیلی خوب درس میخوندم تا اینکه پیام داد گفت ببخشید و ... تروخدا این کارو نکن و نرو و من بدون تو نمیتونم و بخاطرت گریه کردم و داغون شدم و... حتی قسم خورد.

ولی وقتی اون میاد سمتم و آشتی میکنیم من کلا نمیتونم رو درسام تمرکز کنم چون همش سرم تو گوشیه .

اون واقعا منو دوست داره و منم دوسش دارم ولی بخاطر آیندم و بعضی رفتارای بدش میخوام باهاش کات کنم چون از نظر روحی دارم اسیب میبنم😓💔

بنظرتون اون که منو خیلی دوست داره و بخاطرم گریه کرده اگه برم و ترکش کنم کارما پس میدم؟؟

اینم بگم هر روز باهم دعوا میکنیم و وقتیم میگم برم درس بخونم درک نمیکنه و میگه برو مزاحمت نشم درساتو بخون با تیکه!

خیلی میترسم اگه کات کنم، تو آینده اگه یکی وارد زندگیم شد و باهاش ازدواج کنم کارما پس بدم یا بخاطر کارما تو درسام افت کنم🥲

میشه لطفا کمکم کنید؟؟ چیکار کنم؟؟؟چی بگم بهش؟؟؟😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول اینکه تو رابطه بحث هست خب هیچ رابطه ای نیست که بحث توش نباشه ولی خب نه هر روز!

اگه میبینی واقعا دلی جفتتون همو دوست دارین که با چیزی که خوندم واقعا دارین مطمئنم پس بنظر من باهم سازش کنین مثلا راجب مسائلی که پیش میاد دعوا نکنین. مثلا شما بدت میاد که میگه مزاحمت نمیشمو فلان بشین بهش بگو عزیزمن قربونت برم خب پیشرفت من پیشرفت توعه یا حتی پیشرفت تو پیشرفت منه ناراحت نباش دیگه بزار درسمو کامل خوندم میام فلان ساعت باهم حرف بزنیم!

...🖤

سلام تاپیک اخرتون و خوندم 

یه مشا ور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

رضایت از مشاوره هاشونم خیلی زیاده ،کانال رضایت شون تو بیوگرافی هست

اید ی رو بیکا : P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4