2777
2789
عنوان

نشانه های بلوغ لطفا کسایی ک دختر دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 53 پست
منم ۱۶سالگی پریود شدم .ولی ریزه بودم ولی دخترم استخون لندیس درشته قدش بلنده وزنش زیاده ولی

قد شانسیه من ۱۵۸ ولی دخترم الانکه ۱۲نشده۱۶۰ همه فکرمیکردن بچم مثله خودم شه اما اونایی که به قدشون مینازیدن و منومسخره میکردن الان بقدری بچه هاشون ریزن من میگم خدایا انقدرم راضی نبودم کارماپس بدن فقط اینومیدونم درمورده ظاهره بچه هیچکس نبایدنظربدی خداعجیب این دنیا مکافاتونشون میده

من ارتوپد رفتم نه مطمئن باشین قدش بلند میشه و به نظرم به هیچ وجه از امپول های هورمونی برای به تعویق ...

دکتر کِی تو اینستا هم گفته بود ک ضرر داره. سر همین دیگ بیخیال شدم ک پیگیر بشم. حالا امروز ک اینو گف استرس گرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر کِی تو اینستا هم گفته بود ک ضرر داره. سر همین دیگ بیخیال شدم ک پیگیر بشم. حالا امروز ک اینو گف ...

نه استرس نداره که خیلی عادیه 

درضمن سن پریودی دخترتون فقط به شما ربط نداره ممکنه مادرتون هم این سن پریود شده به ارث رسیده اینجور چیزا تو روابط مادر و فرزند و مادر بزرگ پیش میاد اینو دکتر بهم گفته بود 

و الانم که نسل ها فرق دارن بچها زودتر یسری چیزارو میفهمن و متاسفانه زودتر به بلوغ میرسن

شما این مورد رو حواست باشه بقیش عادیه

طبیعیه

دختر من الانم که سینه هاش رشد کرده بازم درد داره

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....