2777
2789
عنوان

نشانه های بلوغ لطفا کسایی ک دختر دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 53 پست
[QUOTE=375625782]دختره من ده سالگی دقیقا عادت شد مو بدنش زیاد دراومد [/QUOTواقعا.میدونست چیه از قبل ...

آره همرو گفته بودم چون دیدم خیلی موداره مطمعن بودم زودمیشه اماخودم۱۴سالگی شدم به فامیله پدرش رفته دکترگفت عیب نداره خداروشکرقدشم بلنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم پارسال کمی عرقش بو میداد. بزدمش دکتر گف مشکلی نیس. فقط برجستگی سینه علائم بلوغه

موهاش چی چرب میشه یا ریزش داشته باشه؟

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
واسه قدش میترسم. خودم و شوهرم قد بلندیم.البته بلوغ خودم۱۴سالگی بوده

نه نترسید اصلا ربطی نداره اتفاقا من بعد پریودی قدم بلندتر شد 

قد ۹۰ درصدش به ژنتیک ربط داره بعدشم با ورزش و تغذیه و مهم تر از همه خواب کافی و به موقع میشه بلندتر شد

میتونین ببرین دکتر از صفحات رشدش عکس بگیره ببینه چقد دیگه رشد میکنه

آره همرو گفته بودم چون دیدم خیلی موداره مطمعن بودم زودمیشه اماخودم۱۴سالگی شدم به فامیله پدرش رفته دک ...

منم ۱۶سالگی پریود شدم .ولی ریزه بودم ولی دخترم استخون لندیس درشته قدش بلنده وزنش زیاده ولی

مراقبت رو که همیشه میگم ولی پریودی رو موندم چطور بگم

خیلی ریلکس چیزه خاصی آخه نیس بایددوست باشی از دوستاش کنجکاو نشه بپرسه یا یهو عادت شه بترسه بهتره زودتربگی وگرنه شوکه میشه منکه مامانم هیچ وقت هیچی نگفت خیلی ناراحتم ای کاش خیلی چیزارومیدونستم  

ههمون مختصر رو نمی‌دونم چطوری بگم

من گفتم همه خانوما و دختر بزرگا هر ماه چند روزی  مواد اضافی از بدنشون خارج میشه پد میزارن تا لباس زیرشون کثیف نشه دخترم ۷ سالشه پارسال گفتم در حد فهمش چون نوار دید میگفت مگه جیش میکنی اونو میزاری😄 حالا یکی دو سال بعد کامل میگم براش

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
خودم ۱۷۰ شوهرم ۱۸۰. قدمون بلنده. چ دکتری باید ببرم؟

من ارتوپد رفتم 

نه مطمئن باشین قدش بلند میشه 

و به نظرم به هیچ وجه از امپول های هورمونی برای به تعویق انداختن عادتش استفاده نکنین چون خیلییی عوارض داره 

بعداها ممکنه عادتش سرتایم نباشه ، درد های شدید داشته باشه یا حتی برای بارداری به مشکل بخوره