2777
2789
عنوان

با خواهرشوهرم دعوا کردم

369 بازدید | 17 پست

خونه مادر شوهر بودیم بعد دختر خواهرشوهرم بچه هامو نفرین میکرد چه نفریناااییی ..

بعد دخترم بهش گفت مامانت تربیت یادت نداده؟

بعد خواهر شوهرم ( زن بی فرهنگی) گفت همونطور که مامان تو یاد داده منم تربیت کردم نی ماکارانی..!!!!!(اینو گفت چون دخترم خیلی لاغره قربونش برم)😭

بعد من گفتم معصومه ( اسم خواهر شوهرم) اینا بچن ولشون کن ...

بعد پرید تو حلقم گفت خااک تو سرت با بچه تربیت کردنت (از اول با من لج بود) 

بعد منم گفتم متاسفم برات که این همه بحث های بچگونه و بچه هارو بزرگ میکنی واقعاکه !!!

از همون موقع شوهرم باهام اخم کرده و خواهر شوهرم درباره ی من خیلی جلوی بقیه بد میگه ...💔

آخه من باید چکار میکردم مگه؟🥺🥺

دلم خونه ...💔

من حس ششم قوی هستم ... اگه واقعا سوالی دارید توی تاپیک هاتون منو تگ کنید تا بیام و به سوالاتتون جواب بدم🩵🩵

معصومه گوه خورده این طوری گفته

به جای اینکه بگی فلانی ول کن از دخترت حمایت میکردی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معصومه گوه خورده این طوری گفتهبه جای اینکه بگی فلانی ول کن از دخترت حمایت میکردی

💔😭

من حس ششم قوی هستم ... اگه واقعا سوالی دارید توی تاپیک هاتون منو تگ کنید تا بیام و به سوالاتتون جواب بدم🩵🩵

خاک تپ سر شوهرت... اگه حرفات کامل باشه و جاییش رو سانسور نکرده باشی

خاک تو سر بابای بچه هات

عمه اشون به بچخ هات توهین کرده و مردک فقط نگاه کرده و تازه به تو اخم کرده؟؟؟؟

چرا نمیشورین همچین مرد هایی رو؟؟؟؟؟؟

💔😭

به جای این رفتارا نزار کسی به بچت توهین کنه

بچه ترسو بار نیار

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

معصومه گوه خورده این طوری گفتهبه جای اینکه بگی فلانی ول کن از دخترت حمایت میکردی

عزیزم میشه تمام تاپیک هامو گزارش بدی؟😭😭

شوهرت ناراحت نمیشه خواهرش به زن و بچه اش توهین میکنه ؟

به جای این رفتارا نزار کسی به بچت توهین کنهبچه ترسو بار نیار

به بچت کلی فوش داد به خودت فوش دادن بعد تو در جواب فقط گفتی وا معصومه جون متاسفم واست که بحث های بچگانه رو بزرگ میکنی؟ شوهر سیب زمینی هم از اونور 

اه قسم میدین بیاید تاپیک با زور قسم می‌آییم تهش باید اعصابمون خراب بشه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

به بچت کلی فوش داد به خودت فوش دادن بعد تو در جواب فقط گفتی وا معصومه جون متاسفم واست که بحث های بچگ ...