2777
2789
عنوان

بچه هااا اگه خاستگارتون بهتون همچین پیامی بده چطور جوابشو می‌دین

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 50 پست
اسی داری خل میکنی منو😂 چرا حرفات باهم نمیخونهخب تو داری خودت میکییی دیگهه. ادم چند بار عروس میشه ، ...

ببخشید🙏

تعداد پیاما زیاد بود نمی‌تونستم جواب بدم

ممنونم که وقت گذاشتی و راهنمایی کردی♥️🫂

چطور وقتی هیچی نداره جرئت کرده بیاد خواستگاری؟ اصلا چرا قبول کردین همچین آدجمی ازتون خواستگاری کنه

من همون اول ردش‌ کردم

البته بگم خانوادش خیلی آدمای محترمین پدرشون معلم من بودن و... 

بخاطر همون من خیلی معذبم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا دو دلم چون خیلییی اصرار می‌کنه معلومه دوستم داره یه لحظه میگم شاید دیگه کسی اینطوری نباشه (منم ...

مهم چشم پاکی و جنم ی مدت وقت آشنایی بده 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

شما جای من بودین چیکار میکردین خیلی دو دلم منم امید و آرزو دارم مگه آدم چنبار عروس میشه

من که فعلا قصد ازدواج ندارم، احتمالا هم سن و سال خودتم هستم 

الان دو راهه یا پسری هست که پولشو از ننه باباش گرفته الان پولداره که همه چی داره که خب خودتو برای منت ننه باباشون نمیدونم اتفاقات این چنینی باید آماده کنی ، البته احتمالا خودشم همچین کاری نباشه و وابسته باشه 

دوم اینکه پسری که خودش به دست آورده باشه و اینارو داشته باشه الان از سی سال به بالاست 

توی این سن خب با این شرایط هستن که خب همچیش خوبه یادشم نمیره کی پیشش موند و معلومه یه چیزی ازش در میاد 

بازم برو پیش مشاور و آدم درست نه این الکیا و درست مشورت بگیر 

من که فعلا قصد ازدواج ندارم، احتمالا هم سن و سال خودتم هستم الان دو راهه یا پسری هست که پولشو از ننه ...

دقیقا درست گفتین 

ممنونم ازتون 

این سنش کمه ۲۳ 

تازه شاغل شده و درآمدش حدود ۱۵ تا ۲۰ فعلا 

منم ۲۰ سالمه و قصد ازدواج ندارم ولی خیلیییی‌ اصرار میکنن الان طوری شدم که میگم شاید دیگه کسی انقد دوستم نداشته باشه😐😂

دقیقا درست گفتین ممنونم ازتون این سنش کمه ۲۳ تازه شاغل شده و درآمدش حدود ۱۵ تا ۲۰ فعلا منم ۲۰ سالمه ...

به نظرم درآمدش اوکیه برای اول کار 

ولی خب همه چی بستگی به تو و ساختن تو داره و اینکه اصلا آماده ازدواج باشی یا نه