2777
2789
عنوان

بچه هااا اگه خاستگارتون بهتون همچین پیامی بده چطور جوابشو می‌دین

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 50 پست
درسته شناخت اینطوری بدست نمیاد ولی آدم باید قصد یکاری داشته باشه تا به سمتش قدم برداره و جدا ازین من ...

واسه خودشو زندگیش ارزش قائل بشه 

این جمله ابهام داره یه چیز دیگه جایگزینش کن 

الآن جوابت مثبت یا منفی 

شغلش چیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا ، خب اون جوون بیچاره چیکار کنه تازه اول راهه ، نمیتونه دزدی کنه که اگر واقعا یه حامی پیدا کنه ...

شما جای من بودین چیکار میکردین خیلی دو دلم 

منم امید و آرزو دارم مگه آدم چنبار عروس میشه

صریح بهش بگو فکر نمیکنم امادگی ازدواج داشته باشید، چند سال بعد با شرایط متفاوت تری، میتونیم دوباره د ...

واقعا دو دلم چون خیلییی اصرار می‌کنه معلومه دوستم داره یه لحظه میگم شاید دیگه کسی اینطوری نباشه (منم یکم ازش خوشم اومده)

ولی بعدش وقتی به اطرافیانم نگاه میکنم میبینم خب.. چی بگم منم دل دارم دوست ندارم از دوستام کمتر باشم و دلم میخواد منطقی تصمیم بگیرم

بچه ها لطفا قبل اینکه اسی رو شیر کنین برا جواب مثبت این رو هم در نظر بگیرید که بله ما نمیگیم همه همج ...

دقیقا من خیلی دو دلم چون خیلی اصرار می‌کنه واقعا موندم سر دو راهی 

میشه بگین چطوری براش بنویسم که بفهمه و بی احترامیم نباشه

واقعا دو دلم چون خیلییی اصرار می‌کنه معلومه دوستم داره یه لحظه میگم شاید دیگه کسی اینطوری نباشه (منم ...

داری پیاماتو کپی پیست میکنی؟😂چون فک کنم این حرفو چند دیقه پیش به کامنت یکی دیگه زدی. 

خب دارم بهت میگم منطقیش چیه دیگه چرا خودتو اذیت میکنی. بگو نه

منطقیش نه عه دوست من

دوست داره؟ از کجا معلوم

گیریم داره

وضعیت مالی خوبی داره؟ خیر ، میتونه در بیاره ولی فعلا توانایی شروع زندگی نداره

سنش مناسب ازدواجه؟ خیر. بزار تضمین بدم. همه پسرا تا ۲۵ کله‌شو برا ازدواج باد داره. 

منطقش ایته که الان از سر خجالت و دودلی های الکی یه عمر بدبخت نکنی خودتو

جوابی که بهش دادی یه جورایی درست نیست .مگه تو ازش بی مسئولیتی دیدی؟ مگه دیدی که یرای زندگیش ارزش قائ ...

ببیند نمیدونم هم میخام هم نمیخوام

از نظر ارزش منظورم اینکه کسی که  زندگی خودش و همسرشه مهمه ب حداقل چیزی که مطابق عرفه باید برسهبعد بیاد ازدواج کنه

شما جای من بودین چیکار میکردین خیلی دو دلم منم امید و آرزو دارم مگه آدم چنبار عروس میشه

اسی داری خل میکنی منو😂 چرا حرفات باهم نمیخونه

خب تو داری خودت میکییی دیگهه. ادم چند بار عروس میشه ، دلت نمیخواد از بقیه چیزی کم داشته باشی، باید تصمیم منطقی بگیری

این جمله هارو میگی بعد هی دو دلم دو دلم وای بی ادبی نشه بازی در میاری

یبار دیگه بگی دو دلم میکشمت😂

واسه خودشو زندگیش ارزش قائل بشه این جمله ابهام داره یه چیز دیگه جایگزینش کن الآن جوابت مثبت یا منفی ...

نمی‌دونم هم خوشم اومده ازش هم اینکه منم مثل بقیه یه آرزوهایی دارم

شغلش آزاده دقیق نمیدونم ولی مربوط دکوراسیون خونس فعلا حدود ۱۵ تا ۲۰ درامدشه

دقیقا من خیلی دو دلم چون خیلی اصرار می‌کنه واقعا موندم سر دو راهی میشه بگین چطوری براش بنویسم که بفه ...

گفتیم که. صادقانه بنویس از نرم شرایط لازم رو ندارید. 

ببین

یه نصیحت ، هیچ بی ادبی و گستاخی و خجالتی توی امر خاستگاری وجود نداره

نمیتونی بگی وای بی ادبیه بهش بگم سنت کمه وضعیت مالی خوبی نداری، وای گستاخیه، وای خجالت میکشم.

بحث زندگیته. هرکی هم قراره از صداقتت ناراحت شه یعنی ادم منطقی و با فکری نیست همون بهتر بره

ببیند نمیدونم هم میخام هم نمیخواماز نظر ارزش منظورم اینکه کسی که زندگی خودش و همسرشه مهمه ب حداقل چ ...

همینو زگو خب دیگه. بگو حداقل های زندگی رو ندارید.

خسته شدم شب بخیر