2777
2789
عنوان

بنطرتون پسرا راجب من چی فکر میکنن

227 بازدید | 37 پست

خانما الان ۲۲سالمه و تا حالا با هیچچچچچچ پسری دوست نیودم و نیستم و حتی پشنهاد هم نداشتم 

البته عیر از پیشنهاد مجازی، ینی پینشهاد مجازی داشتم ولی خب رد کردم

(  اینو نگفتم که بگم دختر خوبیم و پاکم و.... اصلا و ابدا ادعای پاکی و خوب بودن ندارم ، برعکس حس میکنم عقب موندم،) آدم نباید تک بعدی بره حلو تو زندگیش ، از سبک زندگی الانم راصی نیستم به هیچچچچچچ وجه 

خواستگار سنتی دارم، طاهرم خوبه و.... ولی خب انگار از چهرم میفهمن اهل این چیزا نیستم ، یکم اعتماد بتفسم کمه و اضطراب اجتماعی دارم ، از بیرون انگار خودمو میگیرم درصورتی که اینطوری نیست 

که البته دارم رو خودم کار میکنم 

بگذریم.....

من هیچچچچچچ تجربه ای از رابطه عاطفی با پسرا ندارم 

احتمالا اگه ازدواج کنم همش خرابکاری کنم 

خودم که حس میکنم در نهایت با یه پسر لاشی که تو گذشتش از هیچ کثافت کاری دریا نکرده ازدواج میکنم 

و متاسفانه من رو این مسائل حساسم 

دوست دارم شوهر ایندمم مثه خودم باشه ، یا حداقل اگه مثه خودم نیست یکی یا نهایت دوتا بوده باشه

همش برام سواله  و کنجکاوم بدونم آخر عاقبتم چی میشه دقیقا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا مثلا پسرا راجبم چه فکری میکنن که نمیان سمتم ؟؟؟؟ 

خیلییی برام سواله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دختر باکره راضیه به کسی که با دو تا بوده باشه چی بگم

من خودمم باکره ام ولی ترجیحم پسریه که ارتباطات داشته و بلده با جنس زن چطور برخورد کنه

بعدم وقتی رضایت نداری از شرایطتت یه دوستی سالم و با جهار چوب رو تجربه کن و حواست باشه 

الان دوره زمونه عوض شده ادم باید آپدیت باشه یا ام که ازدواج کن 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

بعدا میفهمی اشتباه فکرمیکنی

قدر الانتو بدون ک هیچ پسری گند نزده ب احساساتت و اعتمادت

خودتو همینجور نگه دار برای ازدواج چون این عشقای پیش از ازدواج فقط زخمیت میکنن. و احساستو ازبین میبرن 

دیگه وقتی ازدواج میکنی اون حس باحال روزای اول ک داری با یه مرد تجربه میکنی نداری

بجز استارتر کسی نظرنده درمورد پستم!!!                                 لطفا یه صلوات برای ظهورامام زمانمون بفرست🫶🏼

وای دقیقا منم 21 سالمه تا حالا جز پیشنهاد مجازی هیچ پیشنهاد دیگه ای نداشتم اطرافیان هم میگن ظاهرت خوبه ولی هیچ وقت رابطه نداشتم دارم اذیت میشم کم کم 

درحالی که کسایی که از من کوچیک ترن کلییی پیشنهاد دارن...

لازم نیست تجربه کنی کلی دوره و‌کتاب و کلاس برای مهارتهای ارتباطی و همسرداری هست

من اتفاقا کلی دوره و مهارت صوتی گوش دادم ولی وقتی تو شرایط قرار میگیرم میگم کاش بیشتر میخونرم و گوش میکردم و ارتباط میگرفتم خیلی ساده لوحانه برخورد میکنم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

وقتی میگی ظاهرت خوبه نگران نباش.

میدونم یه عده الان میان مخالفت میکنن ولی وقتی چهره قابل قبول و خوبی داشته باشی هیچ جای نگرانی نیست. دیر یا زود سر و کله اونی که بخوادت پیدا میشه. سنت کمه هنوز.

من میدونم چی فکر میکنن 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

وقتی میگی ظاهرت خوبه نگران نباش.میدونم یه عده الان میان مخالفت میکنن ولی وقتی چهره قابل قبول و خوبی ...

از کجا بفهمیم چهرمون قابل قبول یا خوبه؟

چ معیاری؟واقعا من شبیه هیچکدوم از دخترای اینستاگرام نیستم