2777
2789
عنوان

برنامه ی من برای شوهر عزیزتر از جااااااااااانم...

| مشاهده متن کامل بحث + 3298 بازدید | 194 پست

پیش دانشگاهیم... 

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی شوهر من اصلا کار نمی کنه تو خونه خیلی هم بی نظم همش هم میگه زن برا چی گرفتم اگه قرار بود خودم کا ...

بنظرم مرد هرجور ک جو خانواده بوده همونجور بزرگ میشه یکی توخانواده ای بزرگ میشه ک کار خونه رو مخصوووووص زن میدونن مث شوهرشما یکیم مث شوهر من کلا کمک کردن ب زن وظیفشون میدونن پدرشوهرم کلا کارا خونه شون و انجام میده و مادرشوهرم فقط جلو تی ویه

برو ...خودتم بذار دهنش وقتی داره میخوره هم بوسش کن😊😊 بعضی وقتا که سر یچیز بیخودی داره دعوا شرو ...

رفتم و همین کارو کردم. قیافش از اینجوری😒اینجوری شد😍😍😁😁😁😁

میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید😞😞😞لطفا
همین 😐 من امشب با شوهرم قهر کردم اومد منت کشی هرچی منو میکشید بلند کنه از جام تکون نخوردم اخر سرم ...

خوش ب حالت ،

شوهر منم کاملا نادم و پشیمان هست کاملا معلووووومه

وااای منم شام نخوردم خیلی گرسنمه ،چه کنم