2777
2789
عنوان

برنامه ی من برای شوهر عزیزتر از جااااااااااانم...

| مشاهده متن کامل بحث + 3298 بازدید | 194 پست
یه حوری حالشو بگیر خیلی حال میده  برنامه ی منم تا دوسه روزی ادامهداره تا اون باشهدیگه این کارو ...

کارت عالیه فقط اونجا ک میخا بری خونه مادر شوهر بگی منو برد جای بدی ک پنجشنبه بیایم خونه شما رو نگو چون مادر شوهر حال میکنه شوهرت واس اون اینکارو کرده باشه

خدای مهربون مرسی که پناهمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت عالیه فقط اونجا ک میخا بری خونه مادر شوهر بگی منو برد جای بدی ک پنجشنبه بیایم خونه شما رو نگو چ ...

اوکی حتما،برای اونجام یه فکر دیگه میکنم🤔🤔🤔

ولی یه لحظه دلم براش سوخت نزدیک بود بند رو اب بدم

وقتی میخواست با کلی عذاب وجدان بره بخوابه اومد پیشم نشست گفت بهتری یانه ا

اخه برام ژلوفن خریده بود خوردم،منم گفتم سرم یکمی بهتره ولی فک م نه اصلا فرقی نکرده،نمیتونم دهانم روبازکنم

طفلی یه معذرت خواهی خاصی مخلوط با یه غلط کردمی توی چشاش مستتر بود😂😂😂😂😂

من جات باشم پنشنبه رو کنسل میکنم میگم سردرد دارم

تا اون روز بیینم چی میشه 

ولی کنسلی رو فکرنمیکنم جواب بده

تا حدی پیش میرم ک نازمو بکشه ،اخه میدونی دیگه مردها خیلی مامانی تشریف دارن ،تا اون مرز پیش خواهم رفت،قدرتمند قدرتمند...‌

این تاپیک بسی آموزنده بود البته من اومدم پند مثبت بگیرم اما ...

این چیزها هم لازمه عزیزم

برای بعضی وقتها یاد بگیری بد نیست

منم اولا اصلا این حورچیزها رو یاد نداشتم ولی اندک اندک اموختم و الانم خیلی خوشحالم

تو دلم عروسیه😘😘😘😘😘😘

وااااااای وااااااای اینجا چقد شیطان ریخته ٬چی بگم والا ،از طرفی هم راضی ام از دستتون، مردا یک چیزایی ...

عزیزم لازمه گاهی اوقات .....

هرزنی باید یاد داشته باشه 

خیلی باحاله🤣🤣🤣

برا مظلومیت خودم دلم سوخت رو به قبله باشم  اول غذا  رو   میکنم  خونه رو برق مین ...

منم اینطور بودن عزیزم البته اوایل ولی ب خدا این گار اشتباهه فقط مردها رو پرو میکنه

گاهی ک مریضی اصلا ب روی خودتم نیار

زنگ بزن ب شوهزت بگو حالم خوب نیست نتونستم غذا بپزم،یه جیزی بخر و بیا

استارتر فك كنم رفته چ و س ناله خخخخخ واي روم سيا چ بد دهن شدم

عزیزم بی ادب نشو دیگه 😐😐😐😐تنبیهت میکنم هاااااااااا

نه بابا شوهرم اومد پیشم مجبور شدمسریع برم دیگه تا لو نرم

ینی انقد نامزدم کم قربون صدفم میره کع دلم میخواد این کارایی ک شما میکنیدو بکنم تا یذره نگرانم بشه ...

ب نظرمن ک انجام بده،البته همیشه نه هااا 

گاهی اوقات مثلا وقتای پریودیت کاملا وقت منلسبی هست یا وقتایی ک مریضی ،سرماخوردی چیزی داری ،خیلی خووووبه

ب خدا من ب این نتیجه رسیدم ک گاهی لازمه شدیداااااااااا