2777
2789
عنوان

پیام نامزد دوستم در مورد مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بگم با حرفش موافقم میریزین سرم ایا؟😁

چرا من همش فک می کنم شما آقائی؟ 😕

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              

من خودم خانواده شوهرم میلیاردرن خانواده پدریمم پولدار بودن.ولی ۱۴تا گل خواستم که مهرم بشه در حالیکه هرچی میزاشتم قبول میکردن.ولی اینکه پسره بیاد اینجوری بگه اتفاقا میرفت رو مخم و میگفتم هرچی بابام تعیین کنه،خواستی قبول کن نخاستی هم برو با دیگری مام میشینیم به ادعای عاشقیت میخندیم.والا! پرو هار 😂😂😂

اگه عاشق بود سر چهارتا سکه بحث نمیکرد 

بفکر خودشه جانم از الان تا آخر قصه رو رفته که هر بلایی سر دوستت آورد بدونه فقط ده تا مهرشه😏😏

یعنی داره آزادیه تمام کمال برای خودش میخره

وگرنه چطور وقتی بابای من گفت انقدر سکه و نصف هرچی بدست آوردی رو میزنی بنامش همسرم اصلا توجه نکرد و گفت فقط شما راضی باشید؟؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

تو کشوری که ما داریم زندگی میکنیم زن هیچ حقی نداره جز همین مهریه اش . کسی که از الان داره اینجوری میگه اگه قبول نکنی نمیشه برو پی کارت . دو  روز دیگه هم با همون ده تا سکه میفرستت خونه بابات 

بله

به دوستت بگو مهريه هيچي نيست كلا كشكه

بگو حق و حقوق رو بگيره

حق طلاق بكيره حق كار و حق خروج از كشور و....همه رو بگيره مهريه بزنه يه سكه

خواهر شوهرم همه اينا رو داشت بي دردسر و بدون جنك اعصاب طلاق گرفت تموم شد رفت ولي پرونده مهريه اش هنوز بازه دريغ از ذره اي!!!! همش بايد دنبالش بدوه كه چيزي گيرش بياد.اون روز ميگفت خسته شدم بياد ده تا سكه بده منم بقيه رو ببخشم خلاص بشم از شرش.

من با نفس حرفش موافقم عزیزم،😗 نیتشو نمیدونم

☺️☺️😊😊😊

منظورم شخص شما نبود

کلی عرض کردم

ادبیات و نحوه بیان یه خواسته

ب نظرم خیلی مهمتر از مطالبه ی آدمهاست

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....