2777
2789
عنوان

پیام نامزد دوستم در مورد مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 97 پست

اونم بگه باشه مهریه چیه ک بخواد ادم ب زور بگیره ولی حق مسلمم رو از زندگی مشترک میخوام حق طلاق . حق حضاتت .حق تقسیم اموال کار و تحصیلات ... 

بگو درغیر اینصورت برو بااونی ازدواج کن ک لال و کور و کر باشه هیچی نخواد ازت 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بگم با حرفش موافقم میریزین سرم ایا؟😁

با حرفه این بنده خدا کاری ندارم

ولی

نحوه ی بیان خواسته شون و ادبیاتشون 

اصلا مناسب نیست

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
واقعا مهریه خوشبختی نمیاره اگه طرفشو خوب میشناسه

موافقم ،اما این پسر خیلی بی شخصیته

ببین اول کار چقدر بی احساس و وقیح نوشته!

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

ببین معمولا مردا وقتی میخوان ازدواج کنن اصلا مهریه براشون مهم نیس ک زیاد باشه چون دوس دارن زود برسن ب طرف حالا این از الان داره شاخو شونه میکشه. بگو حق طلاقو حضانتو بگیره 

باز هم بگو دوستت دارم …اینجا نه دماغ کسی دراز می شودنه گرگی به گله می زند
با حرفه این بنده خدا کاری ندارم ولی  نحوه ی بیان خواسته شون و ادبیاتشون  اصلا مناسب نی ...

من با نفس حرفش موافقم عزیزم،😗 نیتشو نمیدونم

دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد......چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد