من دو ساله عقدم الان قراره بعد دوسال عروسی بگیریم شوهرم اصالتا خوزستانیه و دوساله رفتن شمال مادرش شمالیه بعد قرار شد جشنو تو خوزستان شهر شوهرم بگیریم خونه ما هم یکی از شهرها خوزستانه ک تا شهر شوهرم سه ساعت فاصله داره حالا مادر شوهرم میگه ما پنجاه نفریم شما هم پنجاه نفر دعوت کنین من فقط ده میلیون دارم واسه طلا و عروسی در حالی ک ما خونواده پرجمعیتی هستیم پنج تا عمه و پنج تا عمو و چن تا خاله و دایی دارم و کلا خونواده شلوغی هستیم مثلا میگن عمه هاتو فقط یکیشو دعوت کن هر چی میگم نمیشه حالیشون نمیشه من از اول گفتم جشن نمیخام وقتی قراره ایطوری باشه و دوستامو و فامیلامو دعوت نکنم شما بگین من چیکار کنم؟
اگه عروسي ميخواي بايد خرج بقيه مهموناتو خودتون بدين
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنانکه دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مىکنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانىات،اى مهربانترین مهربانان.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من میگم میرم ماه عسل دیگه کسی نخاد از شمال بیاد جنوب آخه اونا میگفتن شمال باشه شوهرم فقط فامیلا مادر ...
پدرشوهر نداري؟
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنانکه دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مىکنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانىات،اى مهربانترین مهربانان.
از شمال فقط داییاش میان بعد اینا هم فامیل زیاد دارن ولی با همه قط رابطن مثلا پنج تا عمه داره فقط یکیشونو دعوت میکنن چون با بقیشون قهرن ولی فامیل ما اینجوری نیستن مثلا عروسی خاهرم هفصد نفر دعوت کردیم
از اونطرف خونه و ماشين و .. روهم داماد زد ب نام عروس