2777
2789
عنوان

شما بگین من با این پدر شوهر و مادر شدهر چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 66 پست
والا منم شوهرم خوزستانیه تنها چیزی که ندارن رسم و رسومه😐نه خرید نه طلا نه مراسم با یه حلقه زنش شدم ...

عزیزم خوزستانی ها رسم خرید طلا دارن، اونم سرویس طلا ، خرید عقد کامل برای عروس، خرید حنابندون و عروسی، خیلی از قومیتهای خوزستان که کلا خرج همه چی با داماده، بخصوص وسایل سنگین جهیزیه

خواهر که داشته باشی شبهای دلگیر نداری
دارم ولی همه کاره انگار داییای شوهرمن با مادرش دیشب داییش زنگ زده ک بیشتر پنجاه نفر دعوت نکنی 

انقد بدم  مياد ازين دايي هاي فضول ،ما هم درگير اين دايي ها به نوعي هستيم

برگردي به داييش بگي به شوهرم و پدرم مونده كه چند نفر قراره دعوت كنيم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا با این تفاسیر. عروسی واسه شما ب درد. نمیخوره،همه رو دعوت کنید. خانواده همسرت دلخور. میشن میگن مراعت مارو نکردن،دعوت نکنید خانواده خودت دلخور میشن،هرجفتشم واسه شما و. همسرت غم انگیز میشه

این خوبه میگه ۵۰نفر دعوت کن.عروسی من و جاریم یک ماه باهم فاصله داشت (عروسی اونها ۱۵مرداد مال ما ۱۵شهریوز) مادرشوهرم می‌گفت من مهمون دعوت نمیکنم همون سه تا خواهرهام و مادرم باشند کافیه دلیلش هم این بود فامیل میگن میخاد جیبمون رو خالی کنه یماه نشده  دوباره عروسی گرفت

منو میگی میخاستم خفش کنم اخرشم به زور بیست نفر دعوت کرد

کی بشه منم تیکر بارداری بزارم ومنتظر اومدن نینیم باشم؟؟؟!!! من به دستای خدا خیره شدم 

آخه خوزستان رسمه دوماد خرج عروسیو بده حتی اون سه تیکه جهیزیه ک قرار بود بکیرن هم نگرفتن من میگم حداقل پولو بدین ما وسیله ها خونمونو بگیریم میگن ن ما پسر اولمونه باید جشن بگیرین آخه جشن تو این گرونی ک با ده تمن راه نمیفته

عروسی من چون عموم فوت کرده بود، بعد از چهلمش جشن گرفتیم و کل مهمانا 150 نفر بودن، اگه همه میومدن 450 نفر میشدیم،  البته خیلی خوشحالم که عمه هام نبودن

خواهر که داشته باشی شبهای دلگیر نداری
عزیزم خوزستانی ها رسم خرید طلا دارن، اونم سرویس طلا ، خرید عقد کامل برای عروس، خرید حنابندون و عروسی ...

نمیدونم خونواده شوهر من که اینجوری بودن،تاره من شنیدم عرباشون حتی جهیزیه هم نمیدن ولی اینا کلا اینجورین،حتی زیرلفظی هم ندادن سر سفره عقدم،هیچکدومشونم پاگشامون نکردن فقطم توقع بیجا دارن تا چیزیم بگی میگن خوزستانیا خونگرمن پاگشا ندارن😟منم یه بار رورو گذاشتم کنار گفتم ببخشیدا ولی خونگرمی با ندیده گرفتن آداب معاشرت خیلی فرق داره،پاگشا دیگه چیزیه تو کل قومیتای ایران هست

عزیزم خوزستانی ها رسم خرید طلا دارن، اونم سرویس طلا ، خرید عقد کامل برای عروس، خرید حنابندون و عروسی ...

اینم بگم من طبق رسم خودمون جهیزیه کامل بردم حتی مهمونی شام عقدمم بابام داد پولشو چون رسمه بینمون

همسرم هم باهاشون دعوا کرده میگه اگه قراره  بخاطر ی عروسی دلخوری پیش بیاد نگیرین الان مادرشوهرم ب من پیام داده کلی حرف بارم کرده ک مقصر تویی ک پسرم ایطوری با ما حرف میزنه