2777
2789
عنوان

شما بگین من با این پدر شوهر و مادر شدهر چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا 

اتفاقا همیشه دوس داشتم با چندتا خوزستانی جز فامیلاشون درباره رسم و رسوم حرف بزنم ببینم خونواده اینا اینجوری عجیب غریبن یا کلا رسومشون عجیبه،بعد دیدم نه فقط اینا اینجورین

توهین ب شمالیای عزیز نباشه ولی خیلی سیاستمدارن مادر شوهرم و داییاش  یعنی ما ی بحثی بینمون پیش ...

چوو عروسی رو. داماد میگیره خانواده عروس محدود. دعوت میکنن ولی نه دیگه اینقد. محدود،واسه عروسی من ۵۰تا کارت دادن بدیم ب ۵۰خانواده،ک آشناهارم مثل عمه خاله زبونی دعوت کردیم

والا منم از اول گفتم نگیرین خیلی بهتره چون اینجوری دلخوری پیش میاد 

ببین اگه واقعا قراره بین خاله و دایی و عمه و عمو گله و ناراحتی پیش بیاد. عروسی نگیر بجاش برو مسافرت یا اگه بابات میتونه برات عروسی بگیره فاميلاشو دعوت کنه

بعضی از شهرهای شمال خانواده عروس و دوماد جدا سالن میگیرن بعد شب یکسری از فامیل عروس ميرن تالار ی که فامیلای داماد هستن

ببین اگه واقعا قراره بین خاله و دایی و عمه و عمو گله و ناراحتی پیش بیاد. عروسی نگیر بجاش برو مسافرت ...

من از اول گفتم من عروسی نمیخام چون مثلا من دوست دارم چن تا از دوستانو با خونوادشون دعوت کنم ولی وقتی نتونم دیگه عروسی واسه چیمه وقتی قراره دوستام و فامیل گله کنن

اتفاقا همیشه دوس داشتم با چندتا خوزستانی جز فامیلاشون درباره رسم و رسوم حرف بزنم ببینم خونواده اینا& ...

والا ما برای عروسی داداشم همه کار کردیم، حتی بابام ماشینش صفر بود، چون پول کم آورد فروختش ماشین مدل پایین تر خرید که خرج عروسی رو بده، با اینکه پدر عروسمون شوشتری بود و گفت هزینه بعضی از کارها با ماست بابام اصلا محل نذاشت،  کار خودش و کرد و گفت جلو فامیل آبرو دارم،  به پسر دارم نمیخوام کم بذارم براش

خواهر که داشته باشی شبهای دلگیر نداری