2777
2789
عنوان

شما بگین من با این پدر شوهر و مادر شدهر چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته نباشن با این عروسی گرفتنشون نگیران سنگین تره پولو بگیر همشو برای خودت طلا بگیر

این بهتره  بعدم لباس بگیر   برو آتلیه   عکس بنداز  چون خودت گفتی جشن نمیخوای البته 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔

عروسي ما چهل ميليون شد و پولمونو در واقع ريختيم دور الان پول خونه نداريم و حتي فعلا پول نداريم بريم عكس و فيلم عروسيمونو بگيريم من ميگم نگيييريد عروسي اصلا😐

🌺تو تا ابد مسئول كسي هستي كه اهليش كردي🌺

اگر هم مطميني واقعاً ندارن خوب از هر خوانواده بزرگترهارو دعوت كن!!

ارزش اعصاب خوردي نداره،ميخواي بدي يك عده بخورن و حرف مفت بزنن پشت سرت

فقط تو....تو بهترین اتفاق زندگیم بودی ،هستی و خواهی بود.
ببین یکی از دوستای منم همین مشکل رو داشت  خرج زیاد عروسی واسه شام هستش اومد شب عروسی رو شربت ...

کلی مهمون دعوت کنی با شیرینی شربت پذیرایی کنی که خیلی بده. عروسیو شامش

خدایا عاشقتم

این موضوعات اگر بین شما و همسرتون 

باشه و 

توافق بینتون وجود داشته باشه

خیلی راحت تر ب نتیجه دلخواهتون میرسید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

هزینه افرراد اضافه رو پدرتون بده

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

یاباید عروسی نگیری یا باید درست بگیری مگه میشه یه عمه رودعوت کنی یکی دیگه رونه اگه نتونستی قانعشون کنی بگو خرج فامیلاموبابام میده کادوهارو هم بابام برمیداره براخودش

خدایا شکرت برای همه چیز😘
مگه خوزستانی نیستن ؟از رسم و رسوم اطلاع ندارن ک اینجوری میگن ؟اینجوری ک بدتر دلخوری پیش میاد یکی رو ...

والا منم شوهرم خوزستانیه تنها چیزی که ندارن رسم و رسومه😐نه خرید نه طلا نه مراسم با یه حلقه زنش شدم در صورتیکه ندارم نیستن،حالا کارشونو کردن مادرش برمیگرده میگه دختره گفت عروسی نگیریم😕در صورتیکه من از اول گفتم نامزدی نمیخواد فقط عروسی