2777
2789
عنوان

پاک کردن لکه جوهر خودکار

46 بازدید | 7 پست

خانوما بهترین راه برای پاک کردن خودکار از روی پارچه لباس رنگ روشن چیه ؟

یه وقت بیشتر پخش نشه

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
پد لاک پاک کن امتحان کن

از خیلی وقت پیشه پاک میشه؟

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رو مبل با الکل و جوب گوش پاک کردم

پارچه صورتی روشنه 

پاک میشه با این راه؟

دقیقا چند روز پیش لباس دخترم جوهری شد

یه کلیپ دیدم یه مقدار خمیر دندون جوش شیرین وآبلیمو با یه کوچولو آب قاطی کرد مالید به لباس بعد از چند دقیقه یه نیم ساعتی گذاشت تو آب ولرم انجام دادم خیلی بهتر شد

بعد دوباره یه کم ماست زدم به لباس و یه نیم ساعتی گذاشتمش تو شیر بعد شستمش واقعا موثر بود این کار

میخوای امتحان کن ضرر نداره