2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کت سارافون یه کت تک  بایه شومیز ویه مانتو شال وکفش کیف .......

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه کت سارافون یه کت تک بایه شومیز ویه مانتو شال وکفش کیف .......

منم خیلی دنبال یه کت دامن یا کت شلوار یا وست و شومیز و شلوار ست بودم واسش پیدا نکردم

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیروز برای دخترای جاریم رفتیم خرید 

یه سارافن چهار خونه ک ی جلیقه و کیف هم داشت گرفت برای دختر دومش خیلی خوشگل بود

یه بلیز شلوار مدل دار شلوار حالت دامنی داشت و بلیزش سرشونه هاش یه ذره گیپور زده بودن خیلییی ناز بود برای دختر کوچولوی نوزادش

دختر بزرگم به انتخاب خودش کت دامن شیک گرفت

همشونم شلوار کارگو و کراپ برداشتن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

شومیزسفید و دامن جیب گلدوزی نخودی‌کرمی، جوراب سفیدتورسفید پاپیون نخودی‌کرمی، کراپ کاپشن رنگ دامنش، کتونی سفید ونس، تل رنگ لباسش و یدونه‌ام خودم درست کردم ست لباسش. 

کیفم 3،4تا خریده مونده کدومو برداره.. 

اینا لباس بیرونی،، بیرون فقط همینو گرفتم، چون تن نخورده 2ماه پیش 2دست خریده داره باز.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
منم خیلی دنبال یه کت دامن یا کت شلوار یا وست و شومیز و شلوار ست بودم واسش پیدا نکردم

چندسالشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دیروز برای دخترای جاریم رفتیم خرید یه سارافن چهار خونه ک ی جلیقه و کیف هم داشت گرفت برای دختر دومش خ ...

عزیزم شما تهرانید آره؟

از کجا گرفتی واسش؟

من رفتم جمهوری و فلسطین چیز شیکی نداشت

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35