2777
2789
عنوان

دوستان گلم ی سوال درمورد انتقال جنین دارم کسی هست انجام داده باشع

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 47 پست
دلیل درد تو نمیدونم.من ۲بار انتقال دادم.که مثل معاینه بود درد نداشتم.شاید از استرس عضلاتت رو منقبض م ...

نه گفت سرویکالت بسته بوده اذیت شدی حتی باعث لک بینی شد در حد دو لکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم رفته شهرستان منم قم گیر افتادم پیش مادرمم اونم روزه اس منم بی قرارم تو خونه ب یه زنه پول میدم ...

فقط آروم باش ،هيچى به اندازه ريلكس بودن و آرامش بهت كمك نميكنه 

اگه آروم نباشى خداى نكرده زحمتات هدر ميره پس تا جايى كه ميتونى فكرهاى مثبت كن 

استغفار و شكر گزارى كن ،اين روزها هم به سرعت ميگذره 🙏

فقط آروم باش ،هيچى به اندازه ريلكس بودن و آرامش بهت كمك نميكنه اگه آروم نباشى خداى نكرده زحمتات هدر ...

نذر کردم خدا خودش کمکم کنه روزهام نمبگذره امروز برام خیلی دیر تموم شد شوهرمم امروز رفت دیگه یکم بی قرار شدم 

برای من چون خیلی بی‌کیفیت بود تخمک هام. نمیشد.اما وقتی همه وی رو گذاشتم کنار.خدا خودش بهم یک دختر دا ...

بنطرت معذرت می‌خوام اینو میپرسم با یبوست چکارکنم میگن زور خوب نیست چکارکنم یعنی اینقدر به مو بنده این جنین کوچولو