2777
2789
عنوان

علمای نی نی سایت بیاین سوال درباره اچ پی وی و شوهرم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 35 پست
پر خطره چون داخل رحم زگیل درمیاد و خانوم متوجه نمیشه و اگر شخص مستعد سرطان رحم باشه این ویروس هم باع ...

توکل بر خدا عزیزم ممنون از راهنماییت

یعنی ممکنه از بدن رفع نشه؟

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند
اگه قبل تو کسی بپوشه و آبه داخل بدنش بخوره به شلوار یا خون بدنش بخوره و خشک نشه تو بپوشیش اره متاسفا ...

مرسی گلم 

میدونی تا چند وقت رو سطوح باقی می مونه یا رو ی لباس اگرم باشه ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرف کسی اهمیت نده من خودم الان تو بدنم این ویروس هس و میدونم و مطمعنم همسرم اهل خیانت نیست و از م ...

خاک بر سرم یعنی فقط با یه وسیله الوده کاشت ناخن بهت منتقل شده؟ یا خدا

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند
توکل بر خدا عزیزم ممنون از راهنماییتیعنی ممکنه از بدن رفع نشه؟

نه امکانش نیس که رفع نشه دو سال مراعات کنی میره . بعضیا میگن واکسن بزن نمیخاد چون واکسن رو کسی میزنه که این ویروسو نگیره تو که گرفتی نباید بزنی چون پنج تومنه الکی میگن واکسن بزن . برا اطمینان یه پاپ اسمیر برو بده تا ببینی داخل رحمت چیزی نیس که من اونم ندادم فقط دوتا قرص خارجی گرفتم میخورم برا تقویت بدنم همین .

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

خاک بر سرم یعنی فقط با یه وسیله الوده کاشت ناخن بهت منتقل شده؟ یا خدا

آره متاسفانه قبل من یه خانومی نشسته بود بهش میخورداز این خرابا باشه بعد منم پکم رو یادم رفته بود ببرم با همون وسیله های خودش برامنم زد و کناره های دستم خون اومد موقع سوهان کشی  و من شک کردم یکی دوماه بعدش توی بیلبورد شهر دیدم نوشتن ویروس hpv از راه کاشت ناخن ، دیگه رفتم ازمایش دادم دیدم اره دیه مثبته . همسرمم زگیل زد صداشو درنیاوردم از من گرفته گفتم من تو بدنم چیزی نیست از تو ب منم سرایت شده😬 اگه میگفتم نمیذاشت کارای زیبایی برم دیگه مجبور شدم صدامو درنیارم 🫢😁😁

مرسی گلم میدونی تا چند وقت رو سطوح باقی می مونه یا رو ی لباس اگرم باشه ؟

تا وقتی خیسه و بدن ت هم بخاطر زدن ژیلت یا منافذ باز پوست ویروسو بکشه تو بدنت اونموقع نگران باش وگرنه زیاد نگرانی نداره