یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
توکل بر خدا عزیزم ممنون از راهنماییتیعنی ممکنه از بدن رفع نشه؟
نه امکانش نیس که رفع نشه دو سال مراعات کنی میره . بعضیا میگن واکسن بزن نمیخاد چون واکسن رو کسی میزنه که این ویروسو نگیره تو که گرفتی نباید بزنی چون پنج تومنه الکی میگن واکسن بزن . برا اطمینان یه پاپ اسمیر برو بده تا ببینی داخل رحمت چیزی نیس که من اونم ندادم فقط دوتا قرص خارجی گرفتم میخورم برا تقویت بدنم همین .
خاک بر سرم یعنی فقط با یه وسیله الوده کاشت ناخن بهت منتقل شده؟ یا خدا
آره متاسفانه قبل من یه خانومی نشسته بود بهش میخورداز این خرابا باشه بعد منم پکم رو یادم رفته بود ببرم با همون وسیله های خودش برامنم زد و کناره های دستم خون اومد موقع سوهان کشی و من شک کردم یکی دوماه بعدش توی بیلبورد شهر دیدم نوشتن ویروس hpv از راه کاشت ناخن ، دیگه رفتم ازمایش دادم دیدم اره دیه مثبته . همسرمم زگیل زد صداشو درنیاوردم از من گرفته گفتم من تو بدنم چیزی نیست از تو ب منم سرایت شده😬 اگه میگفتم نمیذاشت کارای زیبایی برم دیگه مجبور شدم صدامو درنیارم 🫢😁😁