2777
2789
عنوان

حجاب و کانادا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3056 بازدید | 33 پست
خب پس اینجا هم درآمدتون خیلی خوبه ها.... من خودم اگه همچین شرایطی برام پیش بیاد، چون اینجا شرایطم خو ...

من هم بهش میگم حداقل استعفا ندیم یه دوسال مرخصی بدون حقوق بگیریم که اگه نتونستیم بمونیم راه برگشت داشته باشیم.

من هم بهش میگم حداقل استعفا ندیم یه دوسال مرخصی بدون حقوق بگیریم که اگه نتونستیم بمونیم راه برگشت دا ...

آره واقعا فکر خوبیه...اینجارو از دست ندید...بالاخره آدمیه دیگه؛ دوماه میری اونجا میبینی نمی تونی دووم بیاری..یه راه برگشت باید باشه حتما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم بهش میگم حداقل استعفا ندیم یه دوسال مرخصی بدون حقوق بگیریم که اگه نتونستیم بمونیم راه برگشت دا ...

سلام عزیزم. رفتید کانادا یا نه؟

چون ما الان برنامه رفتن داریم اگه میتونید راهنماییم کنید

فالله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین
دیگه پیگیری نکردید؟میشه بگید مراحل چی بود؟

نه پیگیری نکردیم.برادرشوهرم اونجا زندگی می‌کنه اونا از طریق ویزای کاری رفتن ...ما توریستی می‌خواستیم بریم که در شدیم گفتن دلایلتون برای برگشت به ایران کافی نیست!

اونجا با هر پوششى ميشه زندگى كردميتونى برى حجابم داشته باشىمثل اينجا نيست كه اختيار هيچى رو نداشته ب ...

آرا واقعا اونجا آرامش داری ، هم دانشگاهیم من هم بورسیه شد با خانوادش مهاجرت کردن کانادا

باهاش که صحبت کردم میگفت خیلی راضیه والا از مملکت ما بهتره

اولا که اونجا به حجاب گیر نمیدن 

ممکنه ایرانی ها اذیتتون کنن ولی خودشون اصلا 

من یادمه از اقوام که بسیار مذهبی هستن و چادر از سرشون نمافته به امریکا مهاجرت کردن کلیم راضی ان! 

اینا تبلیغای دروغینه که دشمنا برعلیه هم میکنن تا بگن اونا بدن. 

کسی به حجابتون گیر نمیده نگران نباشید. 

برید بنظرم به بچه ها هم سود میرسه و بهتره براشون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

كاربري دست دو نفره💘

والا فامیل ما مرد مهندس زن دکتر مهاجرت کردن رفتن امریکا 

الان مرده تو میوه فروشی کار میکنه زنه ام بیکار چون دولت هیچ اعتمادی نداره اینجا بهنرین جای شهر خونه زندگی الانم هیچ کاری نمیتونن بکنن

ما در طول آسیب هایی ک میبینیم عاقل میشویم نه در طول زمان🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
اولا که اونجا به حجاب گیر نمیدن ممکنه ایرانی ها اذیتتون کنن ولی خودشون اصلا من یادمه از اقوام که بسی ...

تاپیک مال سال۹۹ بوده

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
نه پیگیری نکردیم.برادرشوهرم اونجا زندگی می‌کنه اونا از طریق ویزای کاری رفتن ...ما توریستی می‌خواستیم ...

راه های مختلفی هست میتونید برای تحصیلم برین ولی بعد تموم شدن تحصیل برتون میگردونن با اینکه موقع تحصیل همه هزینه ها با دولت کانادا هستش

بهترین راه اپلای هستش که فکر میکنم برادرشوهرتون از اپلای رفتن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

كاربري دست دو نفره💘