2777
2789
عنوان

علمای نی نی سایت بیاین سوال درباره اچ پی وی و شوهرم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 35 پست
دقیقا .. یه همکار داشتم میگفت ما برای اینکه زندگیا از هم نپاشه میگیم از طریق دستشویی یا استخر ... هم ...

افرین دقیقا میخان فقط امار طلاق کم بشه

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میگن درصد بالاییش مربوط به رابطه هستچرا پر خطره؟ درمان داره؟

درمان داره اما اگر بدخیم باشه تبدیل به سرطان میشه

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

عزیزم شما ماما هستی؟وای چه بد

ن عزیزم ی دوره گذشته مجبور بودم جایی کار کنم 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

یعنی خدایی نکرده مثبت بشهیعنی رابطه داشته؟

چرا با این چیزا میخای زندگیتو خراب کنی؟ از پروفسور پرسیدم گف فقط رابطه نیس چون اقایون وقتی این ویروس رو دارن زگیل درمیارن بعد اگه جایی بشینن و آب یا خون این زگیل ب اونجا سرایت کنه یکی همونجا بشینه درجا بهش سرایت میشه 

یا وقتی کسی داره این ویروس توی خونشه و موقع اصلاح تیغ ببره و یکم خون بخوره به تیغ با همون تیغ سر یکی دیگه رو بزنه باز سرایت میکنه 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

پزشک میگفت کلی راه انتقال داره فقط رابطه نیست اسی من خیلی میترسم میشه بگی چه علائمی داشتی

من زخم دهانه رحم دارم عزیزم

به اون خاطر ازمایش دادم

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند
ممکنه رابطه داشته باشه اما منفی بشه؟

وا بعله که میشه

حتما اون خانمی که باهاش رابطه داشته بیمار نیست که 

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

چرا با این چیزا میخای زندگیتو خراب کنی؟ از پروفسور پرسیدم گف فقط رابطه نیس چون اقایون وقتی این ویروس ...

والا عزیزم خودت میبینی هرکس یه چیزی میگه

من اخه چون شوهرم هر روز زنگ میزنه میپرسه مشکوک شدم از رفتارش‌ وگرنه از اول قصدم دادن این تست نبود

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند
اخه میگن درصد بالاییش مربوط به رابطه هستچرا پر خطره؟ درمان داره؟

پر خطره چون داخل رحم زگیل درمیاد و خانوم متوجه نمیشه و اگر شخص مستعد سرطان رحم باشه این ویروس هم باعث تشدید این سرطان میشه ، درمان هم نداره فقط اگه مثبت بود سیستم ایمنی بدنتو قوی کن و قرص خارجی هلس بادی بگیر بخور و رابطه ات بدون کا ن دوم نباشه  دوسال مراعات کنی خودبه خود از بدنت دفع میشه 

والا عزیزم خودت میبینی هرکس یه چیزی میگهمن اخه چون شوهرم هر روز زنگ میزنه میپرسه مشکوک شدم از رفتارش ...

به حرف کسی اهمیت نده من خودم الان تو بدنم این ویروس هس و میدونم و مطمعنم همسرم اهل خیانت نیست و از من به اونم سرایت شده به منم موقع کاشت ناخن دستم زخم شد و وسیله اش رو زد به دستم شک کردم ازمایش دادم دیدم مثبته رتم پیش بهترین روفسور شهرمون تبریز که گف الکی نگران نباش بدنتو قوی کن و دوسال محافظت کن تو رابطه خودش میره و ربطی ب حیانت نداره و الان همه دارن اما چون تو خونشونه اکثرا نمیدونن منم هیچ علایمی ندارم اما شک کردم ازمایش دادم دیدم مثبته 

پر خطره چون داخل رحم زگیل درمیاد و خانوم متوجه نمیشه و اگر شخص مستعد سرطان رحم باشه این ویروس هم باع ...

وای من مجردم 

جدیدا به فويبا هام اضافه شده با اینکه رابطه ای هم نداشتم  میترسم 

حتی موقع پرو برای شلوار خریدن هم میام خونه فوری می پرم تو حموم 😬 از طریق پرو شلوار هم میشه ؟ 

وای من مجردم جدیدا به فويبا هام اضافه شده با اینکه رابطه ای هم نداشتم میترسم حتی موقع پرو برای شلوا ...

اگه قبل تو کسی بپوشه و آبه داخل بدنش بخوره به شلوار یا خون بدنش بخوره و خشک نشه تو بپوشیش اره متاسفانه میشه اما خب درصدش کمه چون درجا خشک میشه اینجو چیزا