2777
2789
عنوان

کیا به جاریشون حسودی میکنن

440 بازدید | 41 پست

خیلی بهش حسودیم میشه  هرجا میریم ازاون تعریف میکنند چون خیلی ظریفتر ازمنه با اینکه هستیم من خیلی پیر تر از اون دیده میشم چیکار کنم جوون تردیده بشم؟😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون جاری منم خخخخخ

چون خیلی تو کارای مادرشوهرم کمک میکنم

مادرشوهرمم هرجا بره یا هرکی بیاد خونش زود زنگ میزنه ب من میگه بیا خونمون یا بیا بریم مهمونی

چند سری جاریم گفته تو برای ارث و میراث اینکاری میکنی

منم خندیدم گفتم خب توام بیا وسط

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

من ازم سرتر نیست برعکسه کاملا ولی همین که قیافه و هیچی نداره میخواد کلاس بزاره درصورتی که همه فامیل شوهر منو سرتر میدونن گاهی حرصم میگیره ولی خوب سعی میکنم نبینمش...جالبه بجز من بقیه هم حرسشون میگیره ازش

اون جاری منم خخخخخچون خیلی تو کارای مادرشوهرم کمک میکنممادرشوهرمم هرجا بره یا هرکی بیاد خونش زود زنگ ...

چه جاری پررویی بگو خجالت بکش کافر همه رو به کیش خویش بیند به خانواده شوهرت بگو چی میگه 

خدایا پناهم باش
هردوهمسنیم۲۹ سالمونه

خب به خودت برس دختر 

اگه چاقی برو باشگاه

اگه چروک داری بوتاکس بزن 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

چه جاری پررویی بگو خجالت بکش کافر همه رو به کیش خویش بیند به خانواده شوهرت بگو چی میگه

خودشون میدونن

و از همه بدتر شاغل هستم شغل دولتی دارم واقعا حسودی میکنه بهم

و متاسفانه این حسادت تو زندگیم اثر منفی گذاشته

مدام برادرشوهرم میاد ب شوهرم میگه زنی ک بره سرکار پیر میشه یا میگه زن پول داشته باشه طلاق میگیره میره

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
زیاد پیش نرو تا حرص نخوری فاصله بگیر بعد خودت جوانتر میشی آرایش ملایم کن لباس خوب بپوش

آخه اندامش خیلی ظریفه مثل باربی میمونه ولی من پایین تنه تپلی دارم پاهام خیلی چاقه 😬

از نظر قیافه مثل همیم من چندسال بزرگترم ولی از اونا ریزترم  و بهتر موندم اما اینا مهم نیست اصلا 

اونا وضع مالیشون از ما خیلی بهتره من بهشون حسادت میکنم و حق دارم 

به خاطر اون دیگه باهاشون رفت و آمد نمیکنم چون می اومدن یا می‌رفتیم همش خودشونو به رخ ما میکشیدن