2777
2789
عنوان

ژل نیم سی سی کسی زده به لب بالاییش

252 بازدید | 33 پست

اگه نیم سی سی ژل بزنم لب بالاییم مدلش خوب میشه؟تغییری میکنه؟ 

لب بالاییم یه مقدارنازکه.لب پایینیم خوبه پایینونمیخوام بزنم  

کسی بوده بانیم سیسی تغییر کرده باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نیم سی سی ژل بزنم لب بالاییم مدلش خوب میشه؟تغییری میکنه؟ لب بالاییم یه مقدارنازکه.لب پایینیم خوب ...

متاسفانه نمی‌توانم به سوالات مربوط به زیبایی و تغییرات ظاهری پاسخ دهم. برای دریافت اطلاعات دقیق و مناسب در مورد تزریق ژل لب و نتایج آن، بهتر است با یک پزشک متخصص زیبایی مشورت کنید. آنها می‌توانند بر اساس نیازها و ویژگی‌های فردی شما، راهنمایی‌های لازم را ارائه دهند.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

اکثرا این مشکلو دارن 😂برو بزن دیگه اگه زیاد درگیرشی فقط زیر نظر پزشک برو نری آرایشگرا بزنن پس فردا ...

آره پیش دکترمیرم 

فقط موندم که تغییر کنه یانه

ژل اولش چراجذب میشه؟میدونی؟

یعنی اولش آب مقطرمیزنن الکی میگن ژله؟

آره پیش دکترمیرم فقط موندم که تغییر کنه یانهژل اولش چراجذب میشه؟میدونی؟یعنی اولش آب مقطرمیزنن الکی م ...

من واقعیت خودم نزدم باهمون لب نازک دارم به زندگی ادامه میدم 😂😂اما خواهرم هی دس دس میکرد واستخاره نیکرد اخرش رف نیم سیسی زد امسال ،خیلی قشنگ شده بنظرم 

اولش یکم ورم داشت الان بهترشده 

من پارسال لب بالامو نیم سیسی زدم بهترشد ولی زیاد تغییر نکرد امسال ۱سیسی زدم بالا و پایین‌خوب شده

پس باهمون نیم سی سی تغییر کرده بودی دیگه

من نمیخوام زیادبه چشم بیادشوهرم هم میگه زیادنباشه که پشت سرمون حرف دربیارن 

الان بالاوپایین باهم یه سی سی زدی؟

من واقعیت خودم نزدم باهمون لب نازک دارم به زندگی ادامه میدم 😂😂اما خواهرم هی دس دس میکرد واستخاره ن ...

اونجاکه من میرم دومدل ژل هس یکی  یک ونیم 

یکی ۳ تومن 

نمیدونم کدوموبگم بزنه