2777
2789

پسره با ۳۰ سال سن اومده مامانش میگه اینوری بشین نه اونوری 

بعد بلد نیست حرف بزنههههه

خب ا‌ومدی خواستگاری بناللللل مررررد 

من باید از دهنت حرف بکشم؟

حالا اینکه خوبه ...

یکی دیگه اومده بود سلامم نداد😐

گفتم شما به زور مامانتون اومدید ؟ گفت نه

آخه چطور میشه مردای ۳۰ ساله حتی آداب و رسوم معمولی هم چیزی سرشون نیست

همشونم لوسسسسس

ای وای خدا انگار من مردم اونا دختر ناز نازی مامانشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شما درگیرمتازه جالب اینجاس همینا میرن دیگه حتی زنگم نمیزنن میان موز میخورن و میرن

دقیقاااا

ما دیگه خاستگارارو خونه هم دعوت نمی کنیم میگیم قرار اول بیرون

هعی منم درگیرم کاش میمردم این روزا رو نمیدیدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

دقیقااااما دیگه خاستگارارو خونه هم دعوت نمی کنیم میگیم قرار اول بیرون

من هرچی با مامانم حرف میزنم راضی نمیشه

میگه وقتی زنگ میزنن بیان خونه زشته بگیم بیرون مگه ما خونه نداریم

کلا اعصاب خوردی دارم با خونواده

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

https://daigo.ir/secret/91663624188 کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا

دقیقااااما دیگه خاستگارارو خونه هم دعوت نمی کنیم میگیم قرار اول بیرون

کجا مثلا

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻