2777
2789

ولی جالبه همونا فقط میگن خواهر شوهر بده و فلانه

تو همین سایتم فقط گله و نفرین و بدوبیراه به خواهر شوهره در صورتی که از برادر شوهرم کم نکشیدن

واقعا چرا؟دیوار زنا چقدر کوتاهه😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون خداییش بی احترامی که خواهر شوهر می‌کنه یک هزارمش برادر شوهر نمیکنه 

یعنی من تا الان اطرافم ندیدم و نشنیدم کسی بگه برادر شوهرم بهم بی احترامی کرده 

ولی همه از خواهر شوهر مینالن

چون از همجنس انتظار ندارن اینطوری نابود کنه!

همجنس با غیر همجنس چه فرقی داره؟شما وقتی میخوای به یکی بدی کنی نگاه میکنی همجنسته غیر همجنسته ؟آدم آدمه دیگه کسی که برات ارزش قائله اذیتت نمیکنه

چون خداییش بی احترامی که خواهر شوهر می‌کنه یک هزارمش برادر شوهر نمیکنه یعنی من تا الان اطرافم ندیدم ...

تو اطراف شما خواهر شوهر دیوارش کوتاهه بدیای برادر شوهر به چشم نمیاد

همجنس با غیر همجنس چه فرقی داره؟شما وقتی میخوای به یکی بدی کنی نگاه میکنی همجنسته غیر همجنسته ؟آدم آ ...

اینی که الان میگین با سوال تون فرق داشت

پرسیدید چرا از خواهر شوهر بیشتر به دل میگیرن، جواب اون رو دادم

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
به تظر من که دیوار زنا کوتاهه بدیاشوت بیشتر به چشم میاد

فک کن خواهرشوهرت بهت تهمت جنسی بزنه و فحش پدرومادر بده ولی برادرشوهرت نهایت در مورد مهریه بالا مشکل داشته باشه الان بنظرت باید خواهرشوهر رو حلوا حلوا کرد؟؟؟ من که قیدشو زدم میبینمش حالم بهم میخوره و گفتم قرض باشه برا دخترات بدست حضرت ابالفضل .. و با برادرشوهرمم همون عیددیدنی بزور میرم میام خونشون انگار رو خار نشستم ولی اینکه رفت و آمد زورکی با برادرشوهرم میکنم نه که یادم رفته نه فقط حجم دلخوریم ازش کمتره به نسبت خواهرش. چون حرفی که این زده با حرفی که اون زده واقعا فرق و توفیر میکنه ولی از جفتشون متنفرم