2777
2789
عنوان

فولیکول ۸میلی روز ۱۴

671 بازدید | 22 پست

روز ۱۴سونوکردم

دکتر گفت چند تا ۷-۸میلی داری

اخرین چرخه م ۳۴روزه بود

بنظرتون این فولیکولا بزرگ میشن؟

یک هفته بعد بازم برم سونو؟

خدایا شکرت که نی نی م سالمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فك نكنم روز ١٤ ديگه رشدشون كامله ديگه من روز ١٤ فولي١٩ داشتم دكتر گف كوچيكه 

ممنون از تنها جوابتون🌺

وضع تخمدانام خیلی خرابه

مگر خدا رحم کنه

سلام استارتر

اگه چندتا فولیکول این اندازه داری احتمالا پی سیاو باشی.دکتر من تشخیص نداد اینو وقتی ی دکتر دیگه رفتم گفت اگه فولیکول بالغ نداشته باشی و چندتا این مدلی باشن یعنی تخمک رشد نمیکنه و پی سی او خفیف با دارو حل میشه.        

با چنان عشقی زندگی کن ..که حتی اگر بنا به تصادف به دوزخ افتادی..خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند

البته من پریودام منظمه ولی لخته بینی زیاد داشتم گفت این یعنی تخمک رشد نمیکنه و ازاد نمیشه 

با چنان عشقی زندگی کن ..که حتی اگر بنا به تصادف به دوزخ افتادی..خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند
سلام استارتر اگه چندتا فولیکول این اندازه داری احتمالا پی سیاو باشی.دکتر من تشخیص نداد اینو وقتی ی ...

واقعا ممنون از پاسخ عالیت

اتفاقا سونوگرافیست هم دقیقا گفت احتمالا پی سی ا خفیف داری

من این هفته(میشه یک هفته بعد قبلی)مجددا میرم سونو

به این امید که رشد کرده باشن

اگر که نه میرم زنان محرک تخمک گذاری بهم بده

منم پریود منظم با لخته بینی دارم

مثل همیم

شما بچه دار شدی؟؟؟؟؟؟؟با کدوم دارو؟؟؟

نه عزیزم من الان دوماهه دارم متفورمین میخورم این ماه بایدبرم سونو.اگه رفع شده باشن ک ماه بعد لتروزل گفت میدم اگه نشده باشن دارومو عوض میکنه.ولی خیلی چیزا گفته بایدرعایت کنم.مثلا همش گرمی بخورم تو دوران پریودی...     

منم الان هشت ماهه منتظرم. البته تقصیر دکتر شهرمون بود ک تشخیص نداد تا زودتر درمان کنم. الان همپیش دکتر افلاطونیان یزد نوبت گرفتم اگه مشکلم حل نشده باشه برم 

بنظر میاد مشکل ما حاد نباشه

منممتفورمین میخورم اتفاقا

روزی چند تا میخورید؟

دانه بذرک هم خیلی مفیده

پودر کنی تفت بده بخور

ممنون میشم بمنم از توصیه هاش بگی

مرسی عزیزم پس میخورم حتما...نه حاد نیست رفع میشه چند ماه .دکترب من گفت روزای پریود کم برو حموم.گرم بگیر زیر ناف رو مثلابا  ی دستمال ببند.ورزش کن روزی ی نیم.کلم بروکلی بخور هر روز.چیای سرد نخور.از نظر دارویی هم متفورمین گفت ازهمه بهتره        

ب من گفت فعلا شبی ی دونه بخور تادو ماه.بعدا بیا برا سونو.ممکنه بهتر بشی ولی اگه از همون   اول دوز بالا بدم ممکنه تحرکشون بیش از حد بشه ک مشکل  بزرگتریه.این مشکل رفع میشه صبر میخوادچند ماه