امروز تلورامش و دوباره نصب کردولی ب یه اسم دیگه. پیام دادم بهش گفتم حوش اومدی ولی حالا چرا با این اسم!؟؟ (اون لحظه ک وصل کرد تازه رفته بود محل کارش وهمیشه میگه انقدر سرم شلوغه ک حتی پیامم نمیده ب من.) از اون موقع انلاین بود بیرونم نمیرفت از تلگرام، بعد خودش و زد ب مسخره بازی و شوخی ک اسمم و دوست ندارم و فلامیخوام عوص کنم. منم با تیکه جوابش و دادم اسمش عوض کرد، بعد دیدم اصلا از تلگرام بیرون نمیره وفتم امروز سرت خلوته گفت چطور گفتم اخه وقت کردی گوشی دستت بگیری. خودش و زد ب کولی بازی اصلا پاک میکنم همش میری رو مخم.... ب نظرتون مشکوک نیست؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!