2777
2789
آفرین عزیزم خداراشکر شعور دارین متوجه شدین من چی میگم چنان تعصبی میشن

تازه سه برابر آدم خرج داره من خودم سالی یکبار نمیرم دکتر هر ماه باید میبردمش دکتر کلی ویتامین و تقویتی می‌نوشت فقط غذاش میشد ۳ میلیون آخرش هم به خاطر موهاش و خرجش ردش کردیم رفت الان براشون هر روز تو کوچه غذا می‌ریزم

تموم شد..💔

نجس اینا نمیدونم ولی من چندشم میشه نمیدونم بعضی ها جطور تو خونه گربه نگه میدارن

منم گربه‌نگهداری نمیکنم فقط فرش خیسی که بیرون داشتم گربه از قسمتیش رد شد 

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خون وقتی تو برنه نجس نی.اگه بریزه جایی نجسه.گربه وجودش نجس نی ادرار و مدفوع یا خونش نجسه.گربه باعث ا ...

همون خالق واسه این چیزا هم حکم داده و حتما به نفع ما آدماست دستمال خیس نجاست رو پاک نمیکنه بیشترش هم میکنه چون نجاست اگه خیس منتقل میشه. سگ خوک یا مدفوع و خون عین نجاست هستن یعنی با شستشو پاک نمیشن .اینا حکمه دلیل بر بد بودن نیست

هر چی خواستیم یا گناه بود یا گرون    

دقیقا الان کافیه به گربه بت چیزی بگه کلی طرفدار پیدا میکنن من خودم هر روز به گربه ها غذا میدم ولی وا ...

جدی نگیر . اینا خیلی حیوون دوستن مثلاً قصدشونم شو و ادا اطوار نیست بدبختارو یا عقیم میکنن یا حنجره های سگها رو عمل میکنن صداشون در نیاد یا یه گوشه خونه افتادن ولی مهم اینه باشن!

کدوم خدا؟خدایی که واقعاهست؟یاخدای ساخته ذهن خودتون!

تو از چی حرف میزنی؟حکم مراجع تقلیدت ک ادعای خدایی دارن؟خدا تو کدوم قرآنش حیوانی رو نجس دونسته خانمه دین دار؟؟؟؟خیلیا دین دارین ولی ب یه حیوون رحم نمیکنید.

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

همون خالق واسه این چیزا هم حکم داده و حتما به نفع ما آدماست دستمال خیس نجاست رو پاک نمیکنه بیشترش هم ...

خب برو بشین انقدددد بشوووورش تا خیالت راحت بشه.بای

جدی نگیر . اینا خیلی حیوون دوستن مثلاً قصدشونم شو و ادا اطوار نیست بدبختارو یا عقیم میکنن یا حنجره ه ...

دقیقا فقط برای اینکه بگن حامی حیوونا هست در حالی که همون سگ رو انداختن تو یه آپارتمان ۵۰ متری که خودشون به زور جا میشن 

ما قبلا که خونمون آپارتمانی بود همسایه یکی از طبقات سگ گرفته بود بعد این سگ از صبح تا شب پارس میکرد یعنی خواب نداشتیم بهش اعتراض کردیم گفت خب چیکارش کنم سگ دیگه نمی‌فهمه

خب سگ نمی‌فهمه تویی که میفهمی چرا سگ رو آوردی تو آپارتمان

تموم شد..💔

چندشه دیگه. نمی‌دونم این‌جو بیخود چیه ملت رو گرفته همه یه حیوون بدبخت رو کردن تو آپارتماناشون سرشون ...

تازه فکر میکنن به اون حیوان بدبخت لطف میکنن 😒

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

تو از چی حرف میزنی؟حکم مراجع تقلیدت ک ادعای خدایی دارن؟خدا تو کدوم قرآنش حیوانی رو نجس دونسته خانمه ...

رحم کردن به یه حیوون یعنی آزادی اونو بگیرید و تو قفس آپارتمان بندازید والله من خودم تو آپارتمان داغون شدم چه برسه به حیوانی که نیاز به دویدن و تحرک داره؟؟؟

چقد بسته فکرا آزار دهنده هستن 

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
خون وقتی تو برنه نجس نی.اگه بریزه جایی نجسه.گربه وجودش نجس نی ادرار و مدفوع یا خونش نجسه.گربه باعث ا ...

خب خود خالق گفته سگ و خوک نجس چرا قیمه ها را میریزید رو ماست ها 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

رحم کردن به یه حیوون یعنی آزادی اونو بگیرید و تو قفس آپارتمان بندازید والله من خودم تو آپارتمان داغو ...

فازت چیه من گفتم بیارین تو خونه؟میگم نجس ندونید تا وقتی کثیفی نکردن‌.۲ تا ابمیوه بگیر یه سر بخودت بزن اول صبی چی از جونم میخوای وااااا