2777
2789
دقیقا زندانیش می‌کنن توی خونه ادای آدمای خوب رو در میارن

همسایه ما یه سگ داره تو آپارتمان از صبح تاشب این سگ بدبخت پارس میکنه بابا آخه جای اون تو طبیعت نه خونه ۸۰ متری

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گربه نجس نیست

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

خب خود خالق گفته سگ و خوک نجس چرا قیمه ها را میریزید رو ماست ها

خالقت گفته سگو خوک نخور نگفته دیدی فرار کن نجسه.تو اول حرف خالقتو بفهم بعد بیا نظر بده.

من حامی حیواناتم شب نیست براشون غذا کنار نزارم ۴ تا جیوونو سیر نکنم.بخاطر الودگی ک تو خیابون دارن نزدیکشون نمیشم،تمیزشم تو خونه نمیارم ولی حمایت میکنم ازشون.

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

تو از چی حرف میزنی؟حکم مراجع تقلیدت ک ادعای خدایی دارن؟خدا تو کدوم قرآنش حیوانی رو نجس دونسته خانمه ...

عزیزم نجس به ماهیت اون حیوون برمیگرده ربطی به خوبی و بدی نداره الان خون نجسه ولی ضامن حیاطه م نی نجسه ولی برای تولید مثل ضروریه...خود اماما اول به سگ و حیوون تشنه آب میدادن یعنی واجب میدونستن این کارو ...نجس دونستنم حکمی توشه که بعد ها علم دلایلشم اثبات کرده همین خوک چقد بیماری ازش منتقل میشه یا ....

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
چرابه دیگران توهین میکنی؟ منم از سگ وگربه خوشم‌نمیاد.ولی ازاری بهشون نمیرسونم ک هیچ غذاهم بهشون میدم ...

چون امثال ایشون باید اینجا همه نظرشون باهاشون یکی باشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خالقت گفته سگو خوک نخور نگفته دیدی فرار کن نجسه.تو اول حرف خالقتو بفهم بعد بیا نظر بده.من حامی حیوان ...

نخیر شما حرف خالق را دقیق نخوندی گلم امام حسن یه لقمه خودشون غذا میخوردن یه لقمه به سگ میدادن ولی سگ را نجس دونستن و فرمودن اگه با اب ۷ دریا هم سگ شسته بشه نجسه من نگفتم به حیوانات خوبی نکنیم 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

همسایه ما یه سگ داره تو آپارتمان از صبح تاشب این سگ بدبخت پارس میکنه بابا آخه جای اون تو طبیعت نه خو ...

دقیقا بی انصاف ها سگ هاسکی که سگ سرماست رو تو گرمای ۲۰ درجه نگه میدارن

تموم شد..💔

ببین نگفتم بیارین تو خونه میگم سختش نکنید ب نیت پاکی یه دستمالی یه ابی چیزی بزنید بره.الودگی با نجسی فرق داره عزیز جاااان.زمین ک نجس نی اگه کفشاتو درمیاری بخاطر الوده بودنه که بیمار نشی.روز خوش

این جانِ اولی نبود که کندم🖤