2777
2789
حق دارن خب منم گربه داشتم نمیگم چندشه ولی کثیف کاری زیاد داره ولی حیوون خیلی خوبیه

من نگفتم بده خب دست خودم نیست واقعا 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گربه که نجس نیست ولی اگه پای گربه مثلا موقع ادرار کردنش نجس شده باشه فرشم نجس میشه

من نمیدونم

فقط فرش خیسی که بیرون انداختم از یه تیکه اش رد شد

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نجس اینا نمیدونم ولی من چندشم میشه نمیدونم بعضی ها جطور تو خونه گربه نگه میدارن

من داشتم خونمون خیلی کثیف میشد فکر کن خونه تمام فرش بعد بهش موی گربه چسبیده آدم موی خودش رو از غذا یا حتی پیدا کنه حالش بعد میشه موی حیوون که جای خود داره

تموم شد..💔

من داشتم خونمون خیلی کثیف میشد فکر کن خونه تمام فرش بعد بهش موی گربه چسبیده آدم موی خودش رو از غذا ی ...

آفرین عزیزم خداراشکر شعور دارین متوجه شدین من چی میگم چنان تعصبی میشن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چندشه دیگه. نمی‌دونم این‌جو بیخود چیه ملت رو گرفته همه یه حیوون بدبخت رو کردن تو آپارتماناشون سرشون ...

دقیقا الان کافیه به گربه بت چیزی بگه کلی طرفدار پیدا میکنن من خودم هر روز به گربه ها غذا میدم ولی واقعا شاید یکی بدش میاد نمیشه که بهش توهین کرد الان یکی بگه از مارمولک چندشم میشه خب نباید که بهش حمله کرد دست خودش نیست 

تموم شد..💔

وا🙄خونم نجسه ولی اگه نباشه آدما مریض میشن. چه ربطی داره اینا همش حکمه واسه تمیزی بیشتر

خون وقتی تو برنه نجس نی.اگه بریزه جایی نجسه.گربه وجودش نجس نی ادرار و مدفوع یا خونش نجسه.گربه باعث از بین رفتن انرژی منفی میشه.ما هم مثل حیوانات خون جهنده داریم و نجسه هرجا پا بزاریم نجس میشه؟اعتقاد من اینه

زندگیو سخت نگیر خالق منو تو و گربه یکیه

ب نیت پاکی با دستمال خیس بکشی روی جای پاش کافیه

این جانِ اولی نبود که کندم🖤