2777
2789

سلام خانومای عزیز

من طبق محاسبه ی اخرین روز پریود الان هفته ی ششم بارداری ام.اما لکه بینیم ادامه داره. سه روز پیش که رفتم پرونده تشکیل دادم دکتر اول خواست شیاف بنویسه برای لکه بینیم اما من گفتم اگه میشه قرص یا امپول جایگزین بدین و ایشونم دوفاستون داد روزی یکی بخورم.

اما هنوز خوب نشده و قطع و وصل میشه که هیچ، امروز بیشتر هم شده. هم نگرانم و هم اذیت میشم با این همه لکه بینی.

آیا خطرناکه و چاره ش چیه؟

آیا اینکه دو ساعت روی پا ایستادم توی اشپزخونه و خم و راست شدم باعث تشدیدش شده؟ لطفا کمکم کنید از این حال دربیام...😢😢😢

شیاف فک میکنم بهتر اثر میکنه،بعدم کسی که لکه بینی داره که نباید دو ساعت واسته خواهر جان

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دوباره برو دکتر همین امروز برو 

خم و راست شدن بده 

استراحت کن و دراز بکش 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

من از ۵ هفتگی تا الان ک هفته ۱۱ هستم هرروز لک و خون دارم😑😑کلا باهم دوست شدیم دیگه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

سلام امیدوارم مشکلی برات پیش نیاد

ولی خواهش میکنم اشتباه منو تکرار نکن تحت هیچ شرایطی از جات بلند نشو یکی رو بیار پیشت کارهاتو بکنه یا برو خونه بابات

منم لکه بینی داشتم تبدیل به خونریزی شد

بعد هم بچم سقط شد الان یک هفته میگذره

خیلی پشیمونم پیش دکتر خوب نرفتم برام آمپول بنویسه بعد ۶ سال باردار شدم خیلی غمگینم  

لک بینی رو اگر استراحت نکنی سقط میشه..قرص فاییده نداره فقط شیاف و آمپول و کلا استراحت مطلق..فقط دستشویی اونم فرنگی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

سلام عزیزم من از هفته 6 تا 7 لک بینی داشتم اما از شانسم شهرمون یک هفته دکتر نبود رفته بود مرخصی و من یک هفتع فقط استراحت مطلق کردم تا کامل خوب شدم 

اصلا خم و راست نشو  و تو حالت خوابیده یهویی پا نشو و آروم حرکت کن و آروم پاشو و بشین و از رفت و امد پله خیلی مواظب باش و یواش یواش حرکت کن خوب میشی 

منکه بدون دارو و دکتر و فقط با رعایت کردن خوب شرم

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
شیاف فک میکنم بهتر اثر میکنه،بعدم کسی که لکه بینی داره که نباید دو ساعت واسته خواهر جان

شیاف خیلی به نظرم گذاشتنش سخت اومد. تاحالا استفاده نکرده بودم و اسمش اصلا یه جوری بود...😣😣😣😣

آخه بالاخره باید غذا بپزم بخورم... کسی پیشم نیست کمک کنه. من الان ایام امتحانامم هست و نمیتونم استراحت کنم...

ولی ممنون از راهنماییتون

شیاف خیلی به نظرم گذاشتنش سخت اومد. تاحالا استفاده نکرده بودم و اسمش اصلا یه جوری بود...😣😣😣😣 آخ ...

عزیزم شیاف اصلا اونقدری که میگن بد نیست،بعدم غذا برای چند وعده درست کن زیاد لشین پاشو نکن،زحمت مرتب کردن و شستن ظرفا رو هم اقاتون بکشه،ان شا الله هیچی نیست،نی نی تو سالم بغل بگیری،برای منم دعا کم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود