2777
2789
عنوان

بابام گفت باید روزه بگیرم

1403 بازدید | 103 پست

من آدم معتقدی هستم. ولی چون همش از سمت پدرم تو محدودیت قرار گرفتم تو این چندسال دوس دارم برعکس چیزی ک اون میخواد انجام بدم 

و سال آخرم هستم و کنکور دارم و نهایی..!

بهش گفتم بعد از تموم شدن درسم میگیرم بعد گفت درس و اینا فقط برا این دنیاس و روزه و.. برات میمونه منم گفتم برای موندن تو این دنیا درس خوندنم لازمه!

اصلا شاید من یه چیزی رو نخوام انجام بدم بعدم من عقل دارم و میدونم چی خوبه چی نه 

بنظرتون بعد تموم شدن درسم چه بهونه ای بیارم دلم نمیخواد برا روزه گرفتن و نماز خوندن اجبار باشه اگه بخوام عبادت کنم میخوام از سر دوستی و نزدیکی منو خدا باشه نه اینکه خواستار بهشت رفتن باشم فقط برای پاکی دل خودم نه رسیدن به جایگاهی ک خدا گفته

چیکارکنم بنظرتون

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست برام دعا کنید از کنکور قبول شم ،بعدش بیام خبر قبولی رو بهتون بدم💕🫠 بزرگترین آرزوی قلبی من فعل حال رفتن به دانشگاه هست گرچه آرزوی من یکی دیگه بود ولی شرایطش نبود🥺.. تولدم ۱۱ فروردین

و من آرزومه زودتر برم دانشگاه 

چون الان هدف من دنبال کردن علم و دانشه

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست برام دعا کنید از کنکور قبول شم ،بعدش بیام خبر قبولی رو بهتون بدم💕🫠 بزرگترین آرزوی قلبی من فعل حال رفتن به دانشگاه هست گرچه آرزوی من یکی دیگه بود ولی شرایطش نبود🥺.. تولدم ۱۱ فروردین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درستو بخون برو یه دانشگاه خوب شهر دیگه و بعدم کار یا ازدواج و... دیگه پیشش نیستی که بخوای سر این مسائل بحث کنی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اگه خودت دوست داری بگیر 

من چندساله نمیگیرم دیگه بیخیالم شدن 

هنو دیروز مادرشوهر میگه با خودم میگم تو که داری حق الناس میکنی برا من که حق الله هس 

کاش سرشون تو زندگی خودشون باشه

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
درست فرموندن کاملا بجاست

اولا مگه هر کیو نمیذارن تو قبر خودش 

من اگه درس نخونم جایی نرسم 

سرمایه ای نداشته باشم آیا همین پدر من بعد عروسی بهم خونه میده شغل میده ؟

عزیزم میدونم چه حسی داری؛ وقتی یکی اینجوری بذارتت تحت فشار باهاش لج میکنی؛ ولی تو کاری به رفتارهای بابات نداشته باش، بخاطر خدا و خودت بگیر

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
تو نمازت رو بخون چکارش داری درکت میکنم کاش ادم ها میفهمیدن بقیه عقل دارن و بلدن تصمیم بگیرن

نمیخونم چون بیشتر محدودم میکنه

درستو بخون برو یه دانشگاه خوب شهر دیگه و بعدم کار یا ازدواج و... دیگه پیشش نیستی که بخوای سر این مسا ...

اره دارم برا همین میخونم ک برم و محدود نباشم

اگه خودت دوست داری بگیر من چندساله نمیگیرم دیگه بیخیالم شدن هنو دیروز مادرشوهر میگه با خودم میگم تو ...

گفتنش آدمو حرص میده 

چون هرکسی باید با درک خودش ب نتیجه ای برسه ن با اجبار بقیه 

عزیزم میدونم چه حسی داری؛ وقتی یکی اینجوری بذارتت تحت فشار باهاش لج میکنی؛ ولی تو کاری به رفتارهای ب ...

بخاطر خدا و خودم از یه دوره ب بعدش بگیرم 

چون اگه از الان بگیرم خودت تحت فشار قرارمیگیرم

توخلوت بخور الکی بگو گرفتم

مشکل این نیست

من کلا نمیخوام تحت فرمان باشم 

بالاخره ۱ ماه دیگ ۱۸ سالمم میشه بچه ک نیستم