2777
2789

خانما وضع مالی پدر شوهر مادرشوهرم عالی هست 

هیچ کمک مالی هم تا حالا به ما نکردن 

اما شوهرم هر چی برای خونه خودمون می‌خره برای اونا هم می‌خره دیوونه شدم 

مثلا آجیل می‌خره برای اونا هم می‌خره 

بچه هوس شیرینی می‌کنه برای اونا هم می‌خره 

یه خیابون فاصله داریم 

یعنی هر چی ،هز چی می‌خریم باید واسه اونا هم بخریم شما جای من بودید چیکار میکردید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم تقریبا همین طوریم مثلا بابام برای بابابزرگم اینا چایی میخره تخم مرغ میخره شامپو هم میخره حتی 

هر وقت میریم خونشون در حد توانش بهشون پول میده 

در واقع خود مامانم ازش میخواد که این کارا رو انجام بده

خب اگه وضع مالیتون خوبه چرا نخره؟ 

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

عزیزم اینهمه سال بزرگش کردن تا رسوندنش به اینجا دادنش به شما الان داری حسودی میکنی ؟ باور کن صد برابرش برمیگرده بهتون از دعای پدرمادرش 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

مادرش شوهرت لابد ینقدر تو گوشش خونده  وظیفه پسر اینه عادت کرده  ولی جدا از اینا استارتر من چندین سال تاپیک ها میبینم خوب حال و حوصله شوهرت داری خیلی رو مخ هست 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
وضع مالیمون خوبه،اما وضع مالی اونا هم عالیه ،دلیل نداره شوهرم اینجوری کنه

برا خودتو بچت خرج کن کم نذار با بقیش کار نداشته باش

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خداروشکر ما هم وضعمون خوبه اونا هم خوبن و هیچ وقت ازین کارانکرده شوهرم شکر خدا .اگر میکرد من میکشتمش یا میکفتم عین همونو همین الان میخری واسه خونه پدری منم میبری😁😁

من همینم .ریپ هم نزنین .چون دوس دارم🤣

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان