2777
2789
عنوان

بیا گفتم رابطه تو عقد اشتباههه چرا اینکارو میکنید اخه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 39 پست
لاقه کیلو چندهپسر بدبخت ازدواج میکنه جیبینه دخترا فقط توقع توقع خب دخترا اینقدر سخت نگیرن زود مجلس ب ...

خب دیگه همون جشن کوچیکو بگیرن برن سر زندگی بهتره تا بمونن تو عقد ک حامله شن و سقط و...

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه همون جشن کوچیکو بگیرن برن سر زندگی بهتره تا بمونن تو عقد ک حامله شن و سقط و...

خب دختر کوتاه نمیاد. 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عدر میخوام ازتون ، ولی اینقدر شعار های زرد مثل حرف اسی پخش شده، الان دخترا تن ب رابطه از پ.شت دادن ، ...

اره بخدا حلال خدا رو حرام میدونن دوستی و هرزگی خوب شده 

حالا زوجای جوون هم مراقب باشن زود باردار نشه خانم وگرنه که الان چندین ساله دیگه این تفکرا خیلی کم شده انتخاب درست باشه رابطه تو عقد چه مشکلی داره

خب دختر کوتاه نمیاد.

خب دیگه خودش اذیت میشه 

پسر ک براش بهترم هست رابطشو داره اخر شبم دختر میره خونه باباش شامو ناهارشم باباهه میده

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

هیچ پدری دوست نداره دخترش تو خونش حامله بشه . همیشه سرش پایین باشه . حتی اگه شوهرش باشه باید اول دخترشو ببره خونش . میدونین زخم زبون از جامعه چیه . دوست دارین باباتون حرف بشنوهه سرش پایین باشه 

اگه مادر شدم دوست دارم 12 تا به بالا پسر داشته باشم 😍

هیچ پدری دوست نداره دخترش تو خونش حامله بشه . همیشه سرش پایین باشه . حتی اگه شوهرش باشه باید اول دخت ...

باباها خودشون دوره نامزدی همه کاری کردند حالا به ما که رسید قانون مدار شدند

اگه ازدواج حالت سنتی طور داره بهتره نباشه ولی اینی که گفته برای جذب فالوور بوده چون ربطی نداره ممکنه بعضیا بد بدونن ولی ربطی نداره که برای فامیلاش خواستگارنیاد مگه خدایی نکرده تن فروشی کرده یا خلاف و قتل کرده😑😑😑🤦🏻‍♀️