2777
2789
عنوان

بیا گفتم رابطه تو عقد اشتباههه چرا اینکارو میکنید اخه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 39 پست

خب ی حرفا میزنین با این گرونی عقدا طولانی شده

نمیشه پسر ۳۰ ساله باید کنار زنش ،تحریک بشه، بعد رابطه هم نگیره

عقد الان حدود ۲سال طول میکشه نمیشه ۲سال با روش های دیگه راضی نگه داشت

دیگه اینی ک شما گذاشتی مال جلوگیریه

شما میگی عدم رابطه خب پسره تخریک شده خیانتش هزار درصده 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بات موافقم اصلا برا خودشون بده دیگه دوماد علاقه ای ب گرفتن جشن عروسی و هزینه نداره راحت بدستشون میاره

چقدم ک سقط عمدی زیاد شده توعقد

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خب ی حرفا میزنین با این گرونی عقدا طولانی شدهنمیشه پسر ۳۰ ساله باید کنار زنش ،تحریک بشه، بعد رابطه ه ...

حلال و شرعی .خانواده ها باید یا کمک کنن یا شرایط زندگی موقت تو یکی از خونه های طرفین محیا کنن شما درست میگین

نه نیست برای آدمایی که بخاطر یه چیز طبیعی تورو بی آبرو جلوه میدن ، همین ادبیاتو لایقن

درسته عزیزم من خودمم پست قبل به استاتر توپیدم ولی به نظرم یکم میشه ادبیاتمونو تغییر بدیم ببخشید دخالت کردم دوستم❤

عزیزم بات موافقم اصلا برا خودشون بده دیگه دوماد علاقه ای ب گرفتن جشن عروسی و هزینه نداره راحت بدستشو ...

لاقه کیلو چنده

پسر بدبخت ازدواج میکنه جیبینه دخترا فقط توقع توقع 

خب دخترا اینقدر سخت نگیرن زود مجلس برگزار بشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

درسته عزیزم من خودمم پست قبل به استاتر توپیدم ولی به نظرم یکم میشه ادبیاتمونو تغییر بدیم ببخشید دخال ...

مطمئن باشید حرف منطقی ای بود با ادبیات قشنگتری جواب میدادم ، خواهش میکنم🤍

حلال و شرعی .خانواده ها باید یا کمک کنن یا شرایط زندگی موقت تو یکی از خونه های طرفین محیا کنن شما در ...

عدر میخوام ازتون ، ولی اینقدر شعار های زرد مثل حرف اسی پخش شده، الان دخترا تن ب رابطه از پ.شت دادن ، هم بیماری میگیرن هم مرد متوقع تر میشه

ک ما زرنگیم تو عقد باکره موندیم

چرا بقیه دست از خرافات برندارن؟زن و شوهرن خودشون تصمیم میگیرن رابطه داشته باشن و بچه دار بشن یا نشن ...

دیگه مد جدیده

با دوس پسر و رل زن و شوهری

با شوهرت خواهر برادری