2777
2789
عنوان

مجردااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 64 پست
😔کاش میشد ب ی سری دلایل نمیتونم

من به نظرم زندگیو واسه خودت سخت کردی اسی

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
ولی من مجردی وحشتناکی داشتمواسه همینم نمیتونم به طلاق فکرکنم فقط تو حسرت اینم تنها بدون هیچ ادم مزاح ...

خب کاری کردید قیدشو زدید تا بچه طلاق یا روانی تو محیط متشنج تحویل ندین که خیلیا میدن 

آسمان می بیند آسمان می نویسد آسمان باز می گرداند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کاری کردید قیدشو زدید تا بچه طلاق یا روانی تو محیط متشنج تحویل ندین که خیلیا میدن

👌🏻

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

والا ک نصیحت مامان و خواهرمم به من همینه. تو اطرافیانم تو فامیل و دوست و آشنا حتی یدونه ازدواج موفق ندیدم و خب ادم براساس چیزی ک از نزدیک میبینه نتیجه گیری میکنه خب. بنظر منم ازدواج موفق وجود نداره

والا ک نصیحت مامان و خواهرمم به من همینه. تو اطرافیانم تو فامیل و دوست و آشنا حتی یدونه ازدواج موفق ...

افزین ب تو دخترعاقل اطرافیانو نگاه کن از هر ده ازدواج نه تاش خرابه اون یدونه ام مطمعن باش صد درصد خوب نیس 

ی سریا ب من میگن انرژی منفی میدی اما بخدا اینا تحربس وارد زندگی بشن میفهمن چخبره