خانومای مجرد کاش میتونستم از نزدیک ببینمتون و بهتون التماس کنم شوهر نکنید شوهررررر نکنید خودتونو با دستای خودتون بدبخت نکنیددددد ب من میگفتن من فک میکردم خبریه خودتونو نجات بذید بخدا خونه پدرومادر بهشتهههه از گل نازکتر نمیگن بهت
شوهر کنی ب مادرشوهر ددرشوهر خاار شوهر و شوهر کثافت و کل فامیلای شوهرت باید جواب پس بدی تو این دام نیفتید ک مثل من پیر و افسرده میشین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بهترین هدیه ها و بهترین عروسی و عقد و هرجیزی ک فکر کنی رو دارم زندگی من لاکچریه ولی مادرشوهر فضول ...
جیگر یعنی شما مجرد بودی کاملا بدون مشکل زندگی میکردی؟ 😐
اصلا شدنی نیست
سختی تو همه زندگیا پیدا میشه
ولی انتخاب های خودمون هم میتونه تو شدتش تاثیر بذاره
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
جیگر یعنی شما مجرد بودی کاملا بدون مشکل زندگی میکردی؟ 😐اصلا شدنی نیستسختی تو همه زندگیا پیدا میشهول ...
من مجرد بودم زندگی عادی مثل بقیه دخترا داشتم دماغ عمل کرده بودم ژل لب و چربی دانشگاه ازاد میرفتم هرکلاسی دوسداشتم میرفتم لباس دوماه ی بار میخریدم الان دارم ولی با دل خووووووون
من مجرد بودم زندگی عادی مثل بقیه دخترا داشتم دماغ عمل کرده بودم ژل لب و چربی دانشگاه ازاد میرفتم هرک ...
خب برگرد به گذشته ات باز
یه کاری کن مجبور شن طلاقت بدن
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
مشکلات دوران مجردی رو چون پدر مادر حل میکنن به چشم نمیاد ، ولی تو زندگی متاهلی پدرمادر خوده تو هستی ...
ولی من مجردی وحشتناکی داشتم
واسه همینم نمیتونم به طلاق فکرکنم فقط تو حسرت اینم تنها بدون هیچ ادم مزاحمی زندگی کنم...
هی.... کاش اینایی که انتخاب اشتباه کردن عقل داشته باشن حداقل قید بچرو بزنن، منو همسرم که قیدشو زدیم