2777
2789
عنوان

با شدت خیلی زیاد پریود شدم

146 بازدید | 16 پست

سلام خانوما وقت بخیر امروز از حموم اومده بودم حس کردم دستشویی دارم حوله رو درآوردم برم سرویس ،احساس کردم ی چیز داغ دارم رو بدنم میرسه..تا دوییدم دستشویی ک ۵ثانیه هم نشدم کل پاهام تا زانو خونی شده بود

اصلا تا حالا اینطوری پریود نشده بودم

وقتیکه رفتم سرویس دو س تا لخته یهو دفع شد

بعد از اون خونریزیممم خیلی کم و در حد لکه بیانیه

اون چی بود ب نظرتون کیست بوده؟

من تاحالا لخته داشتم ولی نه اینطور🥺

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرمی زیادنخوردی احیانا

نه اصلا

اصلا ی چیز عجیبی بود یهو کل بدنم خون شد .من همیشه روز اول لکه بینی دارم روز دوم زیاد میشه .وقتیکه زیاد میشه ابنجوری نیست پاهام بسته باشه ولی همینجوری خون بریزه

اینکه اینجور یکدفعه اومده بیشتر عجیبه

دقیقاااا یهو انگار شلنگ آب باز کردن با اینکه محکم پاهامو ب هم بسته بودم تا برسم سرویس ولی همینجوری داشت با فشار نیومد کل پاهام خونی شد.۵ثانیه هم نشد تا رسیدم سرویس

خیییلی واسم عجیب بود اصلا تا حالا اینطوری ندیده و نشنیده بودم

خب بعدش چرا دیگه خونریزیم قطع شد...بعد سقط قاعدتاً درد داره

نه عزیزم

بعد سقط خونریزی کم میشه و درد هم قطع میشه

البته اگه ماه پایین باشه

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کیست مگه تو تخمدان تشکیل نمیشه؟ فک نکنم ربطی داشته باشع

من شنیدم کسایی ک دفع کیست دارن لخته دفع میکنند ولی اون لحظه ک میخوان دفع کنن خیلی درد شکم دارن.من کاملا حالت نرمال بودم فقط یهو انگار شلنگ باز کرده لودن

دقیقاااا یهو انگار شلنگ آب باز کردن با اینکه محکم پاهامو ب هم بسته بودم تا برسم سرویس ولی همینجوری د ...

شایدبه خاطرآب داغ حموم بوده برام پیش اومده توپریودی حموم رفتم اومدم بیرون یه هوخونریزیم شدیدشده نترس طبیعیه

نه عزیزمبعد سقط خونریزی کم میشه و درد هم قطع میشهالبته اگه ماه پایین باشه

من دو روز دیگ موعد پریودم بود و تقریبا ۶روز‌پیش رابطه پر خطر داشتم قبل اون همه محافظت شده بودن

شایدبه خاطرآب داغ حموم بوده برام پیش اومده توپریودی حموم رفتم اومدم بیرون یه هوخونریزیم شدیدشده نترس ...

آخه قبلش اصلا پریود نبودم..بعد من کلا با آب ولرم دوش میگیرم ک اونهم در حموم بازه بخاطر دخترم ک منو ببینه

ک دیگ هیچ گرمایی نیست .من توحموم سگ لرز میزنم همیشه😅

من دو روز دیگ موعد پریودم بود و تقریبا ۶روز‌پیش رابطه پر خطر داشتم قبل اون همه محافظت شده بودن

سقط نبوده به نظرم

شاید یه کیست کوچیک بوده دفع شده

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40