2777
2789
عنوان

برادرشوهرم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 3028 بازدید | 141 پست
خب اخه من شاغلم نمیتونم وایسم تا بیدارشن یا وایسم تا ناهار بخوره . در این حد عادی نیست یعنی؟

عادیه

بعد همسرت اگ مشکل داشت ب خودت میگفت

اگ شوهرت اون گفته اشتباه کرده

منم تو خونه شلخته ام 

میگ سرکار میرم وقتی ایشون نیست همسرشون سفره و رختخوابش جمع نمیکنه بعد از خانواده همسرش اومدن خونش به ...

درسته ایشون بخاطر اینا نباید حرف بشنوه . سفره هم آماده میکنه ب فکر هست .همسرش باید همراهی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من با این حرف کاری ندارم 

ولی کلا تا میتونی نظم تو زندگیت پیاده کن

خونه نا مرتب کلی انرژی منفی داره

اگ ممکن ب همسرتم مسئولیت بده

واین حرف هم ب نظرم از همسرت تبوده 

احتمالا مادرشوهرت یا خود برادرشوهرت موقعی ک شما نبودی شاهد بی نظمی منزلت بودن 

از من ناراحت نشی 

خب اخه من شاغلم نمیتونم وایسم تا بیدارشن یا وایسم تا ناهار بخوره . در این حد عادی نیست یعنی؟

چرا عادی زن داداش منم شاغله اما یاد داده پسرش که خونه اس کارای اینطوری رو انجام بده شاهم یاد بدین باهم همکاری کنید

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
در این حد برا همه پیش میاد اونی که میگه من همیشه مرتبم دروغ میگه اینو منی میگم که شاغلم و شده نصف شب ...

نمیدونم من بیشتر از همسر خودم ناراحتم چرا باید بره پیش بقیه درمورد من حرف بزنه مگر نباید برای هم لباس باشیم همو بپوشونیم

من موقعی که شاغل بودم تا میرسیدم خونه همش مشغول مرتب کردن و تمیز کردن بودم. کلا تا وقتی دور و برم م ...

عزیزم خونه من خیلی تمیزه گفتم که . اون دوس

مورد خب واقعا نمیشه چون من زودتر میرم

هرچی هم که باشی به هیچکسی جز خودت و شوهرت ربطی نداره

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
من خودم درس میخونم صبح تا ظهر نیستم ولی واقعا اولویتم اول زندگیمه یکمم وسواسم هر شب جارو دستمال کشی ...

نه نمیشه. . منم کارامو انگام میدم تنها تنبلی که تو زندگیم دارم فقط لباس قد کردنه . وگرنه خونه تمیزه سرویس برق میزنه همیشه . اما اون رختخواب و سفره دست من نیس زودتر میرم

خب عزیزم توضیح دادم که همسرم باما ناهار نمیخوره میخوابه بعد که بیدار شد میخوره که من خونه نیستم

کم کم این عادتش ترک بده و آنقدر بهش بگو تا دیگه اول وقتی اومد غذاشو بخوره بعدش بخوابه تو هم سفرت جمع کن ظرفاتو بشور بعد برو مغازت